loading

Dyshek pranvere me cilësi të lartë, dyshekë me rrotullim Prodhuesi në Kinë.

Kompania e dyshekëve detyrohet të kërkojë falje për reklamën pa shije me temë 11 shtatorin, e cila ofronte një 'zbritje për Kullat Binjake' dhe tregonte punonjësit duke u shtirur si viktima të terrorizmit.

Një kompani dyshekësh u detyrua të kërkonte falje pasi publikoi një video promocionale pa shije për 11 shtatorin, e cila ofronte "Shitje në Kullat Binjake".
Kompania Miracle Mattress, me seli në San Antonio të Teksasit, bëri një video ku tregonte dy punonjës që bënin sikur ishin viktima të terrorit, të rrëzuar në një pirg dyshekësh dhe më pas e postoi në Facebook.
Menaxherja e dyqanit Cherise Bonanno tha në klip: "Më mirë se shitjet me dy kulla, a e mbani mend se cila është mënyra e 11 shtatorit?"
Duke bërtitur, "dyqan-"
Çmimi ishte në shitje gjithë ditën dhe dy burra pas gruas ranë mbi një pirg dyshekësh gjatë sulmit terrorist të simuluar të Kullave Binjake.
\"Oh, Zoti im!
Duke parë kamerën, nuk do ta harrojmë kurrë. \"
Mike Bonno, shefi i kompanisë, kërkoi falje në një letër të postuar në mediat sociale.
Ai tha: “Kjo video është pa shije dhe fyese për burrat dhe gratë që humbën jetën në incidentin e 11 shtatorit.”
Për më tepër, nuk i respekton familjet që kanë humbur të dashurit e tyre dhe vazhdon të luftojë dhimbjen e kësaj tragjedie çdo ditë të jetës së tyre.
Mund të them vetëm se më vjen shumë keq në emër të të gjithë familjes së Miracle Mattress, jam përgjegjës për këtë reklamë të nxituar dhe të paedukatë dhe do ta mbaj menjëherë përgjegjës stafin tim për këtë gabim të rëndë.
Tregtari shtoi: "Matreca Miracle Mattress do të hyjë në fuqi menjëherë dhe do të rishikojë të gjithë strategjinë tonë të marketingut për të siguruar që një proces i rreptë miratimi mund të parandalojë që kjo të ndodhë përsëri".
Ne gjithashtu do të kryejmë një shqyrtim të personelit të sjelljes së këtyre punonjësve.
Videoja shkaktoi zemërim të gjerë në mesin e audiencës në internet.
John Lazar, një zjarrfikës vullnetar në Nju Jork, tha: "Jam shumë i frikësuar".
Veprimet e tua më vërtetojnë se ke harruar.
Ti, ose kushdo që është i angazhuar në atë biznes, madje të lindi ideja e shitjes së trukeve atë ditë dhe nuk e ndjeve kurrë tmerrin e asaj dite.
"Është e neveritshme për mua dhe për shumë amerikanë të tjerë", thotë jorios.
Përdoruesit e Twitter-it thonë rastësisht, "sa e neveritshme është të përpiqesh të fitosh para", ndërsa TrueAmerican thotë: "Është shumë mungesë respekti! Turp të kesh!"
Vetëm pak ditë para se të publikohej videoja fyese, një Wal-Mart në Florida u kritikua për përdorimin e të njëjtit incident të 11 shtatorit si një truk promovues.
Një ekspozitë në dyqan pa disa kuti me kokainë.
Coca-Cola është grumbulluar mbi flamurin amerikan pas kullave binjake.
Një zëdhënës i Wal-Mart tha
Coca-Cola ua paraqiti idenë shitësve me pakicë.
Pas një rimëkëmbjeje në mediat sociale, drejtuesit e Wal-Mart vendosën ta anulonin shfaqjen.
Në incidentin e vitit 2014, një kompani veshjesh në Alabama kërkoi të ridrejtonte 2,296 herë, një për çdo person të vrarë në sulm.
Të dielën, në të gjithë vendin do të mbahet një përkujtim i 15-vjetorit të sulmit.

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Blog Njohuri Shërbimi i klientit
nuk ka të dhëna

CONTACT US

tregoni:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whatsapp:86 18819456609
Email:: mattress1@synwinchina.com
Shtoni: Rruga NO.39Xingye, Zona Industriale Ganglian, Lishui, Distrikti Nanhai, Foshan, Guangdong, P.R. Kinë

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Kontaktoni me shitjet në SYNWIN.

E drejta e autorit © 2025 | Harta e faqes Politika e privatësisë
Customer service
detect