loading

Visokokvalitetni opružni madrac, proizvođač madraca na rolo u Kini.

Kompanija za proizvodnju madraca prisiljena je izviniti se zbog neukusne reklame s temom 11. septembra u kojoj se nudi "rasprodaja za Kule bliznakinje" i prikazuju zaposlenici kako se pretvaraju da su žrtve terorizma.

Kompanija za proizvodnju madraca bila je prisiljena izviniti se nakon što je objavila neukusan promotivni video o napadima od 11. septembra koji nudi "rasprodaju za kule bliznakinje".
Kompanija Miracle Mattress, sa sjedištem u San Antoniju u Teksasu, snimila je video na kojem se dva zaposlenika pretvaraju da su žrtve terora, sruše se na gomilu madraca, a zatim ga objave na Facebooku.
Šefica trgovine Cherise Bonanno je u snimku rekla: "Bolje od prodaje u dvostrukoj kuli, sjećate li se kako je to bilo 11. septembra?"
Vikanje, "prodavnica-"
Cijena je bila na sniženju cijeli dan, a dvojica muškaraca iza žene pala su na hrpu madraca tokom simuliranog terorističkog napada na Kule bliznakinje.
\"O, moj Bože!
Gledajući u kameru, nikada nećemo zaboraviti. \"
Mike Bonno, šef kompanije, izvinio se u pismu objavljenom na društvenim mrežama.
Rekao je: „Ovaj video je neukusan i uvredljiv za muškarce i žene koji su izgubili živote u incidentu 11. septembra.“
Štaviše, ne poštuje porodice koje su izgubile svoje voljene i nastavlja se boriti s boli ove tragedije svaki dan svojih života.
Mogu samo reći da mi je duboko žao u ime cijele porodice Miracle Mattress, odgovoran sam za ovu nepromišljenu i bezobraznu reklamu i odmah ću pozvati svoje osoblje na odgovornost za ovaj ozbiljan propust.
Trgovac je dodao: „Miracle Mattress će odmah stupiti na snagu i preispitati cijelu našu marketinšku strategiju kako bismo osigurali da strogi proces odobravanja može spriječiti da se ovo ponovi.“
Također ćemo provesti kadrovsku provjeru ponašanja ovih zaposlenika.
Video je izazvao široko rasprostranjeno negodovanje među online publikom.
John Lazar, dobrovoljni vatrogasac u New Yorku, rekao je: "Zaista sam uplašen."
Tvoji postupci mi dokazuju da si zaboravio/la.
"Vi, ili bilo ko ko se bavi tim poslom, čak ste se dosjetili ideje da prodajete trikove tog dana i nikada niste osjetili užas tog dana."
„To je odvratno meni i bezbrojnim drugim Amerikancima“, kaže Jorios.
Korisnici Twittera nonšalantno kažu: "Kako je odvratno pokušavati zaraditi novac", dok TrueAmerican kaže: "To je previše nepoštovno! Sram vas bilo!"
Samo nekoliko dana prije objavljivanja uvredljivog videa, jedan Wal-Mart na Floridi je kritikovan zbog korištenja istog 11. septembra kao promotivnog trika.
Na izložbi u prodavnici bilo je nekoliko kutija koke.
Koka-kola je nagomilana na američkoj zastavi iza tornjeva blizanaca.
Glasnogovornik Wal-Marta je rekao
Coca-Cola je predložila ideju trgovcima na malo.
Nakon što su se društvene mreže oporavile, šefovi Wal-Marta odlučili su otkazati izložbu.
U incidentu iz 2014. godine, kompanija za odjeću u Alabami zatražila je prosljeđivanje 2.296 puta, po jedan za svaku osobu poginulu u napadu.
U nedjelju će se širom zemlje održati komemoracija povodom 15. godišnjice napada.

Stupiti u kontakt sa nama
Preporučeni članci
Blog Znanje Muaska služba
nema podataka

CONTACT US

Reci:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whatsapp:86 18819456609
E-maila: mattress1@synwinchina.com
Dodaj: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Kontaktirajte odjel prodaje u SYNWIN-u.

Customer service
detect