loading

Висококвалитетни душек са опругом, произвођач душека на роло у Кини.

Компанија за производњу душека приморана је да се извини због неукусне рекламе са темом 11. септембра у којој нуди „распродају за Куле близнакиње“ и приказује запослене како се претварају да су жртве тероризма

Компанија за производњу душека била је приморана да се извини након што је објавила неукусан промотивни видео о нападима 11. септембра који нуди „распродају кула близнакиња“.
Компанија „Miracle Mattress“, са седиштем у Сан Антонију, у Тексасу, направила је видео на којем се виде два запослена како се претварају да су жртве терора, срушавају се на гомилу душека, а затим га објављују на Фејсбуку.
Шефица продавнице Шериз Бонано је у снимку рекла: „Боље од продаје у двострукој кули, сећате се шта је начин 11. септембра?“
Викање, „продавница-“
Цена је била на снижењу цео дан, а два мушкарца иза жене пала су на гомилу душека током симулираног терористичког напада на Куле близнакиње.
„О, Боже мој!“
Гледајући у камеру, никада нећемо заборавити. \"
Мајк Боно, шеф компаније, извинио се у писму објављеном на друштвеним мрежама.
Рекао је: „Овај видео је неукусан и увредљив за мушкарце и жене који су изгубили животе у инциденту 11. септембра.“
Штавише, не поштује породице које су изгубиле своје вољене и наставља да се бори са болом ове трагедије сваког дана свог живота.
Могу само да кажем да ми је дубоко жао у име целе породице Миракл Матрес, ја сам одговоран за ову непромишљену и грубу рекламу и одмах ћу позвати своје особље на одговорност за овај озбиљан гаф.
Трговац је додао: „Чудотворни душек ће одмах ступити на снагу и преиспитаће целу нашу маркетиншку стратегију како би се осигурало да строг процес одобравања може спречити да се ово понови.“
Такође ћемо спровести кадровску проверу понашања ових запослених.
Видео је изазвао велико негодовање међу онлајн публиком.
Џон Лазар, добровољни ватрогасац у Њујорку, рекао је: „Заиста сам уплашен.“
Твоји поступци ми доказују да си заборавио/заборавила.
„Ви, или било ко ко се бавио тим послом, чак сте дошли на идеју да продајете трикове тог дана и никада нисте осетили ужас тог дана.“
„Мени је то одвратно, као и безбројним другим Американцима“, каже Јориос.
Корисници Твитера лежерно кажу „колико је одвратно покушавати зарадити новац“, док TrueAmerican каже: „То је превише непоштовање! Срам вас било!“
Само неколико дана пре него што је објављен увредљиви видео, један Волмарт на Флориди је критикован због коришћења истог 11. септембра као промотивног трика.
На изложби у продавници било је неколико кутија коке.
Кока-кола је нагомилана на америчкој застави иза кула близнакиња.
Портпарол Волмарта је рекао
Кока-Кола је предложила идеју трговцима на мало.
Након опоравка на друштвеним мрежама, шефови Волмарта су одлучили да откажу изложбу.
У инциденту из 2014. године, компанија за одећу у Алабами је затражила прослеђивање 2.296 пута, по један за сваку особу убијену у нападу.
У недељу ће се широм земље одржати обележавање 15. годишњице напада

Ступите у контакт са нама
Препоручени чланци
Блог Знање Кориснички сервис
нема података

CONTACT US

Реци:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Вхатсапп:+86 18819456609
Емаил: mattress1@synwinchina.com
Додајте: НО.39Ксингие Роад, Ганглиан Индустриал Зоне, Лисхуи, Нанхаи Дистирцт, Фосхан, Гуангдонг, П.Р.Цхина

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Контактирајте продају у СИНВИН-у.

Customer service
detect