Madratsifirma oli sunnitud vabandust paluma pärast maitsetu 9/11 reklaamvideo avaldamist, mis pakkus välja "Kaksiktornide allahindlusi".
San Antonios Texases asuv madratsifirma Miracle Mattress tegi video, kus kaks töötajat teesklesid terroriohvreid, varisesid madratsite virna ja postitasid selle seejärel Facebooki.
Poe juhataja Cherise Bonanno ütles klipis: "Parem kui topelttornimüük, mäletate, mis oli 11. septembri tee?"
Karjudes: "pood-"
Hind oli terve päeva müügil ja kaks meest naise taga kukkusid simuleeritud kaksiktornide terrorirünnaku ajal madratsite virnale.
\"Oh, mu jumal!
Kaamerasse vaadates ei unusta me seda kunagi. \"
Ettevõtte juht Mike Bonno vabandas sotsiaalmeedias postitatud kirjas.
Ta ütles: „See video on maitsetu ja solvav meeste ja naiste suhtes, kes 11. septembri intsidendis oma elu kaotasid.“
Lisaks ei austa see peresid, kes on kaotanud oma lähedased, ja jätkab iga päev selle tragöödia valuga võitlemist.
Võin vaid öelda, et vabandan kogu Miracle Mattressi perekonna nimel sügavalt. Olen selle tormaka ja ebaviisaka reklaami eest vastutav ning võtan oma töötajad selle tõsise apsaka eest koheselt vastutusele.
Kaupmees lisas: „Miracle Mattress jõustub kohe ja vaatab üle kogu oma turundusstrateegia, et tagada range kinnitamisprotsess, mis hoiab ära selle kordumise.“
Samuti viime läbi personaliülevaate nende töötajate käitumise kohta.
Video tekitas internetipubliku seas laialdast pahameelt.
New Yorgi vabatahtlik tuletõrjuja John Lazar ütles: "Ma olen tõesti hirmul.
Su teod tõestavad mulle, et sa oled unustanud.
„Sina või keegi teine, kes selles äris osales, tulid sel päeval isegi trikkide müümise ideele ja ei tundnud kunagi selle päeva õudust.“
„See on minu ja lugematute teiste ameeriklaste jaoks vastik,“ ütleb Jorios.
Twitteri kasutajad ütlevad möödaminnes: „Kui vastik on proovida raha teenida,“ samas kui TrueAmerican ütleb: „See on liiga lugupidamatu! Häbi teile!“
Vaid paar päeva enne solvava video avaldamist kritiseeriti Floridas asuvat Wal-Marti sama 11. septembri kasutamise eest reklaamtrikina.
Poes toimunud näitusel nähti paar kasti kokat.
Kaksiktornide taga Ameerika lipul on kokakoola kuhjatud.
Wal-Marti pressiesindaja ütles
Coca-Cola esitas idee jaemüüjatele.
Pärast sotsiaalmeedia taaselustamist otsustasid Wal-Marti juhid väljapaneku tühistada.
2014. aasta intsidendis palus üks Alabama rõivafirma edastada 2296 korda, üks iga rünnakus hukkunud inimese kohta.
Pühapäeval toimub üle riigi rünnaku 15. aastapäeva mälestusüritus.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
Räägi: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
E- posti aadress: mattress1@synwinchina.com
Lisa: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai piirkond, Foshan, Guangdong, P.R.China