Augstas kvalitātes atsperu matracis, sarullējamu matraču ražotājs Ķīnā.
Matraču kompānija bija spiesta atvainoties pēc bezgaumīga 11. septembra reklāmas video publicēšanas, kurā tika piedāvāta "Dvīņu torņu izpārdošana".
Sanantonio, Teksasas štatā, bāzētais matraču uzņēmums "Miracle Mattress" uzņēma video, kurā divi darbinieki izliekas par terora upuriem, sabrūk matraču kaudzē un pēc tam ievieto video vietnē Facebook.
Veikala vadītāja Šerīze Bonanno klipā teica: "Labāk nekā dubulto torņu pārdošana, atcerieties, kas bija 11. septembra metode?"
Kliedzot: "iepirkties-"
Cena bija pārdošanā visu dienu, un divi vīrieši aiz sievietes simulētā Dvīņu torņu teroristu uzbrukuma laikā uzkrita uz matraču kaudzes.
\"Ak, mans Dievs!
Skatoties kamerā, mēs nekad to neaizmirsīsim. \"
Uzņēmuma vadītājs Maiks Bonno atvainojās vēstulē, kas publicēta sociālajos tīklos.
Viņš teica: "Šis video ir bezgaumīgs un aizskarošs vīriešiem un sievietēm, kuri zaudēja dzīvību 11. septembra incidentā."
Turklāt tā neciena ģimenes, kuras zaudējušas savus tuviniekus, un turpina cīnīties ar šīs traģēdijas sāpēm katru savas dzīves dienu.
Varu tikai pateikt, ka dziļi atvainojos visas Miracle Mattress ģimenes vārdā. Esmu atbildīgs par šo pārsteidzīgo un rupjo reklāmu un nekavējoties saukšu savus darbiniekus pie atbildības par šo nopietno kļūdu.
Tirgotājs piebilda: "Miracle Mattress stāsies spēkā nekavējoties un pārskatīs visu mūsu mārketinga stratēģiju, lai nodrošinātu, ka stingrs apstiprināšanas process var novērst šādas situācijas atkārtošanos."
Mēs veiksim arī personāla pārskatu par šo darbinieku uzvedību.
Video izraisīja plašu sašutumu tiešsaistes auditorijas vidū.
Džons Lazars, brīvprātīgais ugunsdzēsējs no Ņujorkas, teica: "Man tiešām ir bail.
Tava rīcība man pierāda, ka esi aizmirsis.
"Jūs vai jebkurš cits, kas nodarbojās ar šo biznesu, pat izdomājāt pārdot trikus tajā dienā un nekad neizjutāt tās dienas šausmas."
"Tas ir pretīgi man un neskaitāmiem citiem amerikāņiem," saka Jorioss.
Tviter lietotāji ikdienišķi saka: \"Cik pretīgi ir mēģināt nopelnīt naudu\", savukārt TrueAmerican saka: \"Tas ir pārāk necieņas pilni! Kauns jums!"
Tikai dažas dienas pirms aizskarošā video publicēšanas kāds Wal-Mart veikals Floridā tika kritizēts par to pašu 11. septembra izmantošanu kā reklāmas triku.
Veikalā notikušajā izstādē bija apskatāmas dažas kastes ar kokas pastu.
Kola ir sakrauta uz Amerikas karoga aiz dvīņu torņiem.
Wal-Mart pārstāvis teica, ka
Coca-Cola izvirzīja šo ideju mazumtirgotājiem.
Pēc sociālo mediju atdzimšanas Wal-Mart vadība nolēma atcelt preču izvietošanu.
2014. gada incidentā kāds apģērbu uzņēmums Alabamā lūdza pārsūtīt 2296 reizes, pa vienai par katru uzbrukumā bojāgājušo.
Svētdien visā valstī notiks uzbrukuma 15. gadadienas piemiņas pasākums.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
Pastāsti: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
E-pasts: mattress1@synwinchina.com
Pievienot: Nr.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai rajons, Foshan, Guangdong, P.R.China