Bir döşək şirkəti \"Əkiz Qüllə Satışları\" təklif edən 11 sentyabr hadisəsi ilə bağlı dadsız reklam videosu yayımladıqdan sonra üzr istəməyə məcbur olub.
Texas ştatının San Antonio şəhərində yerləşən Miracle Mattress şirkəti iki işçinin terror qurbanı kimi göründüyünü, döşək yığınına yıxıldığını və daha sonra Facebook-da yerləşdirdiyini göstərən video hazırladı.
Mağaza meneceri Cherise Bonanno klipdə dedi: \"İkiqat qüllə satışından daha yaxşı 11 sentyabr yolunun nə olduğunu xatırlayın?
qışqıraraq, \"mağaza-
Qiymət bütün günü satışda idi və qadının arxasındakı iki kişi Əkiz qüllələrin simulyasiya edilmiş terror hücumu zamanı döşək yığınının üzərinə düşdü.
\"Ey Allahım!
Kameraya baxanda heç vaxt unutmayacağıq. \"
Şirkətin rəhbəri Mayk Bonno sosial şəbəkədə yazdığı məktubda üzr istəyib.
O deyib: \"Bu video 11 sentyabr hadisəsində həyatını itirən kişi və qadınlar üçün zövqsüz və təhqiredicidir.
Üstəlik, yaxınlarını itirən ailələrə də hörmət etmir və bu faciənin acısı ilə həyatlarının hər günü mübarizəsini davam etdirir.
Yalnız onu deyə bilərəm ki, bütün Miracle Mattress ailəsi adından dərindən üzr istəyirəm, mən bu tələsik və kobud reklama görə məsuliyyət daşıyıram və bu ciddi saxtakarlığa görə dərhal işçilərimi məsuliyyətə cəlb edəcəyəm.
Tacir əlavə etdi: \"Möcüzəli Döşək dərhal qüvvəyə minəcək və ciddi təsdiq prosesinin bunun yenidən baş verməsinin qarşısını ala biləcəyinə əmin olmaq üçün bütün marketinq strategiyamızı nəzərdən keçirəcək.
Biz bu işçilərin davranışlarına da kadr baxışı keçirəcəyik.
Video onlayn izləyicilər arasında geniş qəzəb yaradıb.
Nyu-Yorkda könüllü yanğınsöndürən Con Lazar dedi: “Mən həqiqətən qorxuram.
Sənin hərəkətlərin mənə sübut edir ki, sən unutmusan.
\"Siz və ya bu işlə məşğul olan hər hansı bir şəxs hətta o gün hiylə satmaq fikrinə gəldiniz və heç vaxt o günün dəhşətini hiss etmədiniz.
Jorios deyir: “Bu, mənim və saysız-hesabsız digər amerikalılar üçün iyrəncdir”.
Twitter istifadəçiləri təsadüfən \"pul qazanmağa çalışmaq necə də iyrəncdir\" deyir, TrueAmerican isə deyir: \"Bu, çox hörmətsizlikdir! Ayıb olsun!
Təhqiredici videonun yayımlanmasından bir neçə gün əvvəl Floridadakı bir Wal-Mart 11 sentyabr hadisəsini reklam hiyləsi kimi istifadə etdiyi üçün tənqid olundu.
Mağazada bir sərgidə bir neçə qutu koka gördü.
Kola əkiz qüllələrin arxasında Amerika bayrağına yığılıb.
Bu barədə Wal-Mart nümayəndəsi bildirib
Coca-Cola bu ideyanı pərakəndə satışçılara irəli sürdü.
Sosial mediada rebounddan sonra Wal-Mart-ın müdirləri ekranı ləğv etmək qərarına gəldilər.
2014-cü il hadisəsində Alabama ştatında bir geyim şirkəti hücumda ölən hər bir şəxs üçün bir olmaqla 2296 dəfə irəli çəkilməsini istədi.
Bazar günü ölkə daxilində hücumun 15-ci ildönümü ilə bağlı anım mərasimi keçiriləcək
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
deyin: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
Epoçt: mattress1@synwinchina.com
Əlavə edin: NO.39Xingye Yolu, Ganglian Sənaye Zonası, Lishui, Nanhai Rayonu, Foshan, Guangdong, P.R.China