A manyere otu ụlọ ọrụ matraasi ịrịọ mgbaghara ka ha wepụtachara vidiyo nkwado 9/11 na-enweghị ụtọ nke na-enye \"Twin Tower Sales \".
Ụlọ ọrụ Miracle Mattress, nke dabeere na San Antonio, Texas, mere vidiyo na-egosi ndị ọrụ abụọ na-eme ka hà bụ ndị ụjọ ji, daa n'ime akwa akwa ma tinyezie na Facebook.
Onye njikwa ụlọ ahịa Cherise Bonanno kwuru na vidiyo ahụ: \"Kama ire ụlọ elu okpukpu abụọ chetara ihe bụ ụzọ 9/11?
na-eti mkpu, \" ụlọ ahịa-
A na-ere ọnụ ahịa ahụ ụbọchị niile, ndị ikom abụọ nọ n'azụ nwanyị ahụ dara n'elu akwa akwa n'oge mwakpo ndị na-eyi ọha egwu e mere Twin Towers.
\"Oo chimoo!
N'ile anya na igwefoto, anyị agaghị echefu . \"
Mike Bonno, onye isi ụlọ ọrụ ahụ, rịọrọ mgbaghara n'akwụkwọ ozi ezigara na mgbasa ozi ọha.
Ọ sịrị: \ “Video a enweghị ụtọ ma kpasuo ụmụ nwoke na ụmụ nwaanyị ndị nwụrụ n’ihe mere na 9/11 iwe.
Ọzọkwa, ọ dịghị asọpụrụ ezinụlọ ndị nwụnahụrụ ha ma nọgide na-alụso ihe mgbu nke ọdachi a ọgụ kwa ụbọchị nke ndụ ha.
Enwere m ike ịsị na ọ na-ewute m nke ukwuu n'aha ezinụlọ Miracle Mattress dum, ọ bụ m kpatara mgbasa ozi ọkụ ọkụ na mkparị a, m ga-ejidekwa ndị ọrụ m ozugbo maka nnukwu faux pas a.
Onye ahịa ahụ gbakwụnyere: "Miracle Mattress ga-amalite ozugbo wee nyochaa usoro ahịa anyị niile iji hụ na usoro nkwado siri ike nwere ike igbochi nke a ime ọzọ.
Anyị ga-eduzikwa nyocha ndị ọrụ gbasara omume ndị ọrụ a.
Vidio ahụ kpalitere iwe zuru oke n'etiti ndị na-ege ntị n'ịntanetị.
John Lazar, onye ọrụ mgbanyụ ọkụ afọ ofufo na New York, kwuru, sị: "Ụjọ na-atụ m n'ezie.
Omume gị na-egosi m na ị chefuru.
"Gị, ma ọ bụ onye ọ bụla na-azụ ahịa ahụ, chepụtara echiche nke ire gimmicks n'ụbọchị ahụ ma ọ nweghị mmetụta dị egwu nke ụbọchị ahụ.
Jorios na-ekwu, "Ọ na-asọ mụ na ndị America ndị ọzọ asị.
Ndị ọrụ Twitter na-ekwu n'ezoghị ọnụ, "Lee ka ọ si bụrụ ihe jọgburu onwe ya ịnwa ịkpata ego," ebe TrueAmerican na-ekwu: "Ọ bụ ihe enweghị nkwanye ùgwù!
Ụbọchị ole na ole tupu ewepụtara vidiyo mkparị ahụ, a katọrọ Wal-Mart na Florida maka iji otu 9/11 ahụ dị ka gimmick nkwado.
Ihe ngosi na ụlọ ahịa ahụ hụrụ igbe coca ole na ole.
A na-ekpokọba Coke na ọkọlọtọ America n'azụ ụlọ elu ejima.
Onye na-ekwuchitere Wal-Mart kwuru
Coca-Cola weputara echiche a nye ndị na-ere ahịa.
Mgbe nkwughachi na mgbasa ozi ọha, ndị isi Wal-Mart kpebiri ịkagbu ngosi ahụ.
Na ihe omume 2014, otu ụlọ ọrụ uwe na Alabama rịọrọ ka ebuga ugboro 2,296, otu maka onye ọ bụla gburu na mwakpo ahụ.
Na Sọnde, a ga-eme emume ncheta afọ iri na ise nke mwakpo ahụ n'ofe mba ahụ
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
Gwa: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
Imelụ: mattress1@synwinchina.com
Tinye: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Mpaghara, Lishui, Nanhai Ditirct, Foshan, Guangdong, P.R.China