Vysoko kvalitný pružinový matrac, výrobca rolovacích matracov v Číne.
Spoločnosť vyrábajúca matrace sa musela ospravedlniť po zverejnení nevkusného propagačného videa o útokoch z 11. septembra, ktoré ponúkalo „výpredaj dvojičiek“.
Spoločnosť Miracle Mattress so sídlom v San Antoniu v Texase natočila video, na ktorom dvaja zamestnanci predstierajú, že sú obeťami teroru, zrútili sa do kopy matracov a potom to zverejnili na Facebooku.
Vedúca predajne Cherise Bonanno v klipe povedala: „lepšie ako dvojvežové predaje, pamätáte si, čo je spôsob 11. septembra?“
Kričanie, „obchod-“
Cena bola v akcii celý deň a dvaja muži za ženou spadli na kopu matracov počas simulovaného teroristického útoku na Dvojičky.
„Ach, môj Bože!“
Pri pohľade do kamery nikdy nezabudneme. \"
Šéf spoločnosti Mike Bonno sa ospravedlnil v liste zverejnenom na sociálnych sieťach.
Povedal: „Toto video je nevkusné a urážlivé pre mužov a ženy, ktorí prišli o život pri incidente z 11. septembra.“
Navyše nerešpektuje rodiny, ktoré stratili svojich blízkych, a naďalej každý deň bojuje s bolesťou z tejto tragédie.
Môžem len povedať, že sa hlboko ospravedlňujem v mene celej rodiny Miracle Mattress. Som zodpovedný za túto unáhlenú a hrubú reklamu a okamžite budem brať svojich zamestnancov na zodpovednosť za toto vážne prešľap.
Obchodník dodal: „Zázračný matrac nadobudne účinnosť okamžite a prehodnotí celú našu marketingovú stratégiu, aby sa zabezpečilo, že prísny schvaľovací proces zabráni tomu, aby sa to stalo znova.“
Taktiež vykonáme personálne preskúmanie správania týchto zamestnancov.
Video vyvolalo rozsiahle pobúrenie medzi online divákmi.
John Lazar, dobrovoľný hasič v New Yorku, povedal: „Naozaj sa bojím.“
Tvoje činy mi dokazujú, že si zabudol.
„Vy, alebo ktokoľvek iný, kto sa v tomto biznise zaoberá, ste dokonca v ten deň prišli s nápadom predávať triky a nikdy ste nepocítili hrôzu z toho dňa.“
„Je to pre mňa a nespočetné množstvo ďalších Američanov nechutné,“ hovorí Jorios.
Používatelia Twitteru ležérne hovoria: „aké nechutné je snažiť sa zarobiť peniaze“, zatiaľ čo TrueAmerican hovorí: „Je to príliš neúctivé! Hanba vám!“
Len niekoľko dní pred zverejnením urážlivého videa bol obchodný dom Wal-Mart na Floride kritizovaný za použitie toho istého 11. septembra ako propagačného triku.
Na výstave v obchode bolo vidieť niekoľko krabíc koky.
Na americkej vlajke za dvojičkami je navŕšená Coca-Cola.
Hovorca spoločnosti Wal-Mart povedal
Coca-Cola predložila túto myšlienku maloobchodníkom.
Po oživení na sociálnych sieťach sa šéfovia Wal-Martu rozhodli zrušiť výstavu.
Pri incidente v roku 2014 požiadala odevná spoločnosť v Alabame o presmerovanie 2 296-krát, jedenkrát za každú osobu zabitú pri útoku.
V nedeľu sa po celej krajine uskutočnia spomienkové akcie pri príležitosti 15. výročia útoku.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
Povedz: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
E-mail: mattress1@synwinchina.com
Pridať: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China