یک شرکت تولیدکننده تشک پس از انتشار یک ویدیوی تبلیغاتی بیمزه مربوط به یازده سپتامبر که «فروش ویژه برجهای دوقلو» را پیشنهاد میداد، مجبور به عذرخواهی شد.
شرکت تشک میراکل، مستقر در سن آنتونیو، تگزاس، ویدیویی تهیه کرد که در آن دو کارمند وانمود میکردند قربانی تروریسم هستند، در میان انبوهی از تشکها غش کردند و سپس آن را در فیسبوک منتشر کرد.
مدیر فروشگاه، چریس بونانو، در این کلیپ گفت: «بهتر از فروش دو طبقه است، یادتان هست روش یازده سپتامبر چه بود؟»
فریاد میزد، «فروشگاه-
این قیمت تمام روز در حال حراج بود و دو مرد پشت سر زن، در جریان حمله تروریستی شبیهسازی شده برجهای دوقلو، روی انبوهی از تشکها افتادند.
«خدای من!»
با نگاه به دوربین، هرگز فراموش نخواهیم کرد. \"
مایک بونو، رئیس این شرکت، در نامهای که در رسانههای اجتماعی منتشر شد، عذرخواهی کرد.
او گفت: «این ویدئو بیمزه و توهینآمیز به مردان و زنانی است که در حادثه ۱۱ سپتامبر جان خود را از دست دادند.»
علاوه بر این، به خانوادههایی که عزیزان خود را از دست دادهاند احترام نمیگذارد و همچنان هر روز از زندگی خود با درد این فاجعه دست و پنجه نرم میکنند.
فقط میتوانم بگویم که از طرف تمام خانوادهی تشک میراکل عمیقاً متاسفم، من مسئول این تبلیغ عجولانه و بیادبانه هستم و فوراً کارکنانم را برای این اشتباه فاحش پاسخگو خواهم کرد.
این تاجر افزود: «تشک میراکل بلافاصله اجرایی خواهد شد و ما کل استراتژی بازاریابی خود را بررسی خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که یک فرآیند تأیید دقیق میتواند از وقوع مجدد این اتفاق جلوگیری کند.»
ما همچنین بررسی پرسنلی از رفتار این کارمندان انجام خواهیم داد.
این ویدئو خشم گسترده ای را در میان مخاطبان آنلاین برانگیخت.
جان لازار، آتشنشان داوطلب در نیویورک، گفت: «من واقعاً ترسیدهام.»
اعمالت به من ثابت میکند که فراموش کردهای.
«تو، یا هر کسی که در آن کار است، حتی ایده فروش حقهها در آن روز به ذهنت رسید و هرگز وحشت آن روز را حس نکردی.»
جوریوس میگوید: «این برای من و تعداد بیشماری از آمریکاییهای دیگر چندشآور است.»
کاربران توییتر به طور اتفاقی میگویند: «چقدر چندشآور است که آدم سعی کند پول دربیاورد»، در حالی که TrueAmerican میگوید: «این خیلی بیاحترامی است! شرم بر شما!»
تنها چند روز پیش از انتشار این ویدیوی توهینآمیز، یکی از فروشگاههای والمارت در فلوریدا به دلیل استفاده از همان حادثه یازده سپتامبر به عنوان یک ترفند تبلیغاتی مورد انتقاد قرار گرفت.
نمایشگاهی در فروشگاه، چند جعبه کوکا را به نمایش گذاشت.
کوکاکولا روی پرچم آمریکا پشت برجهای دوقلو انباشته شده است.
سخنگوی والمارت اعلام کرد
کوکاکولا این ایده را با خردهفروشان مطرح کرد.
پس از موجی از انتقادات در رسانههای اجتماعی، روسای والمارت تصمیم گرفتند نمایش این محصول را لغو کنند.
در حادثه سال ۲۰۱۴، یک شرکت پوشاک در آلاباما درخواست کرد ۲۲۹۶ بار، یعنی به ازای هر کشته شده در حمله، یک ایمیل ارسال شود.
روز یکشنبه، مراسم بزرگداشت پانزدهمین سالگرد این حمله در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
بگو: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
چيزاپ:86 18819456609
پست الکترونیکی: mattress1@synwinchina.com
اضافه کردن: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China