loading

Висококачествен пружинен матрак, производител на матраци на руло в Китай.

Компания за матраци е принудена да се извини за безвкусната си реклама на тема 11 септември, предлагаща „разпродажба на кулите близнаци“ и показваща служители, преструващи се на жертви на тероризъм

Компания за матраци беше принудена да се извини, след като публикува безвкусен промоционален видеоклип за 11 септември, който предлага „Разпродажби на кулите близнаци“.
Компанията за матраци „Miracle Mattress“, базирана в Сан Антонио, Тексас, направи видеоклип, в който двама служители се преструват на жертви на терор, срутват се в купчина матраци и след това го публикува във Facebook.
Управителката на магазина Чериз Бонано каза във видеото: „По-добре от продажби с двойна кула, помните ли какъв е начинът за 11 септември?“
Викайки, „магазин-“
Цената беше на промоция през целия ден, а двама мъже зад жената паднаха върху купчина матраци по време на симулираната терористична атака срещу кулите близнаци.
„О, Боже мой!“
Гледайки в камерата, никога няма да забравим. \"
Майк Боно, шефът на компанията, се извини в писмо, публикувано в социалните мрежи.
Той каза: „Това видео е безвкусно и обидно за мъжете и жените, които загубиха живота си при инцидента от 11 септември.“
Освен това, не уважава семействата, загубили своите близки, и продължава да се бори с болката от тази трагедия всеки ден от живота си.
Мога само да кажа, че дълбоко съжалявам от името на цялото семейство на матраци „Чудо“. Аз съм отговорен за тази необмислена и груба реклама и незабавно ще подведа персонала си под отговорност за този сериозен гаф.
Търговецът добави: „Чудотворният матрак ще влезе в сила незабавно и ще преразгледа цялата ни маркетингова стратегия, за да гарантира, че строг процес на одобрение може да предотврати това да се случи отново.“
Ще проведем и кадрова проверка на поведението на тези служители.
Видеото предизвика широко разпространено недоволство сред онлайн аудиторията.
Джон Лазар, доброволен пожарникар в Ню Йорк, каза: „Наистина съм уплашен.“
Действията ти ми доказват, че си забравил/а.
„Вие или който и да е друг, занимаващ се с този бизнес, дори сте измислили идеята да продавате трикове в този ден и никога не сте изпитали ужаса на този ден.“
„Това е отвратително за мен и за безброй други американци“, казва Джориос.
Потребителите на Twitter небрежно казват „колко е отвратително да се опитваш да печелиш пари“, докато TrueAmerican казва: „Това е твърде неуважително! Срам за вас!“
Само дни преди публикуването на обидното видео, магазин на Wal-Mart във Флорида беше критикуван за използването на същия 11 септември като рекламен трик.
На изложба в магазина бяха показани няколко кутии кока.
Кока-кола е натрупана върху американското знаме зад кулите близнаци.
Говорител на Wal-Mart заяви
Кока-Кола предложи идеята на търговците на дребно.
След възход в социалните медии, шефовете на Wal-Mart решиха да отменят изложбата.
При инцидента от 2014 г., компания за облекло в Алабама е поискала препращане 2296 пъти, по един за всеки убит при нападението човек.
В неделя в цялата страна ще се проведе честване на 15-ата годишнина от нападението.

Свържи се с нас
препоръчани статии
Блог Знание Обслужване на клиенти
няма данни

CONTACT US

кажи:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whatsapp:86 18819456609
Имейл: mattress1@synwinchina.com
Добавяне: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Свържете се с продажбите в SYNWIN.

Customer service
detect