Висококачествен пружинен матрак, производител на матраци на руло в Китай.
Компания за матраци беше принудена да се извини, след като публикува безвкусен промоционален видеоклип за 11 септември, който предлага „Разпродажби на кулите близнаци“.
Компанията за матраци „Miracle Mattress“, базирана в Сан Антонио, Тексас, направи видеоклип, в който двама служители се преструват на жертви на терор, срутват се в купчина матраци и след това го публикува във Facebook.
Управителката на магазина Чериз Бонано каза във видеото: „По-добре от продажби с двойна кула, помните ли какъв е начинът за 11 септември?“
Викайки, „магазин-“
Цената беше на промоция през целия ден, а двама мъже зад жената паднаха върху купчина матраци по време на симулираната терористична атака срещу кулите близнаци.
„О, Боже мой!“
Гледайки в камерата, никога няма да забравим. \"
Майк Боно, шефът на компанията, се извини в писмо, публикувано в социалните мрежи.
Той каза: „Това видео е безвкусно и обидно за мъжете и жените, които загубиха живота си при инцидента от 11 септември.“
Освен това, не уважава семействата, загубили своите близки, и продължава да се бори с болката от тази трагедия всеки ден от живота си.
Мога само да кажа, че дълбоко съжалявам от името на цялото семейство на матраци „Чудо“. Аз съм отговорен за тази необмислена и груба реклама и незабавно ще подведа персонала си под отговорност за този сериозен гаф.
Търговецът добави: „Чудотворният матрак ще влезе в сила незабавно и ще преразгледа цялата ни маркетингова стратегия, за да гарантира, че строг процес на одобрение може да предотврати това да се случи отново.“
Ще проведем и кадрова проверка на поведението на тези служители.
Видеото предизвика широко разпространено недоволство сред онлайн аудиторията.
Джон Лазар, доброволен пожарникар в Ню Йорк, каза: „Наистина съм уплашен.“
Действията ти ми доказват, че си забравил/а.
„Вие или който и да е друг, занимаващ се с този бизнес, дори сте измислили идеята да продавате трикове в този ден и никога не сте изпитали ужаса на този ден.“
„Това е отвратително за мен и за безброй други американци“, казва Джориос.
Потребителите на Twitter небрежно казват „колко е отвратително да се опитваш да печелиш пари“, докато TrueAmerican казва: „Това е твърде неуважително! Срам за вас!“
Само дни преди публикуването на обидното видео, магазин на Wal-Mart във Флорида беше критикуван за използването на същия 11 септември като рекламен трик.
На изложба в магазина бяха показани няколко кутии кока.
Кока-кола е натрупана върху американското знаме зад кулите близнаци.
Говорител на Wal-Mart заяви
Кока-Кола предложи идеята на търговците на дребно.
След възход в социалните медии, шефовете на Wal-Mart решиха да отменят изложбата.
При инцидента от 2014 г., компания за облекло в Алабама е поискала препращане 2296 пъти, по един за всеки убит при нападението човек.
В неделя в цялата страна ще се проведе честване на 15-ата годишнина от нападението.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
кажи: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
Имейл: mattress1@synwinchina.com
Добавяне: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China