loading

Visokokakovostna vzmetna vzmetnica, proizvajalec vzmetnic v zvitku na Kitajskem.

Podjetje za vzmetnice se je moralo opravičiti za neokusen oglas na temo 11. septembra, ki je ponujal "razprodajo dvojčkov" in prikazoval zaposlene, ki se pretvarjajo, da so žrtve terorističnih napadov.

Podjetje za vzmetnice se je moralo opravičiti, potem ko je objavilo neokusen promocijski videoposnetek o 11. septembru, ki ponuja "razprodaje dvojčkov".
Podjetje Miracle Mattress s sedežem v San Antoniu v Teksasu je posnelo videoposnetek, v katerem sta se dva zaposlena pretvarjala, da sta žrtvi terorja, se zgrudila v kup vzmetnic in ga nato objavila na Facebooku.
Vodja trgovine Cherise Bonanno je v posnetku dejala: »Se spomnite, kaj je način 11. septembra, boljše od prodaje v dvojnem stolpu?«
Kričanje, \"trgovina-
Cena je bila v prodaji ves dan, dva moška za žensko pa sta med simuliranim terorističnim napadom na dvojčka padla na kup vzmetnic.
\"O, moj bog!
Ko pogledamo v kamero, ne bomo nikoli pozabili. \"
Mike Bonno, šef podjetja, se je opravičil v pismu, objavljenem na družbenih omrežjih.
Dejal je: »Ta videoposnetek je neokusen in žaljiv do moških in žensk, ki so izgubili življenje v incidentu 11. septembra.«
Poleg tega ne spoštuje družin, ki so izgubile svoje ljubljene, in se še naprej borijo z bolečino te tragedije vsak dan svojega življenja.
Lahko samo rečem, da se globoko opravičujem v imenu celotne družine Miracle Mattress. Odgovoren sem za to nepremišljeno in nesramno oglaševanje in bom svoje osebje takoj poklical na odgovornost za to resno napako.
Trgovec je dodal: »Čudežna vzmetnica bo začela veljati takoj in pregledala celotno našo trženjsko strategijo, da bi zagotovila, da se to s strogim postopkom odobritve ne bo ponovilo.«
Opravili bomo tudi kadrovski pregled vedenja teh zaposlenih.
Videoposnetek je sprožil široko jezo med spletnim občinstvom.
John Lazar, prostovoljni gasilec v New Yorku, je dejal: »Res me je strah.«
Tvoja dejanja mi dokazujejo, da si pozabil/a.
"Vi ali kdorkoli, ki se ukvarja s tem poslom, se je tistega dne celo domislil ideje o prodaji trikov in nikoli ni občutil groze tistega dne."
"To se meni in neštetim drugim Američanom zdi gnusno," pravi Jorios.
Uporabniki Twitterja mimogrede pravijo: »Kako ogabno je poskušati zaslužiti denar,« medtem ko TrueAmerican pravi: »To je preveč nespoštljivo! Sram vas bodi!«
Le nekaj dni pred objavo žaljivega videoposnetka je bil Wal-Mart na Floridi kritiziran zaradi uporabe istega 11. septembra kot promocijske groteske.
Na razstavi v trgovini je bilo videti nekaj škatel koke.
Kokakola je naložena na ameriški zastavi za dvojčkoma.
Tiskovni predstavnik Wal-Marta je povedal
Coca-Cola je idejo predstavila trgovcem na drobno.
Po ponovnem odmevu na družbenih omrežjih so se vodje Wal-Marta odločili, da razstavo ukinejo.
V incidentu leta 2014 je podjetje za oblačila v Alabami zahtevalo posredovanje 2296-krat, po eno za vsako osebo, ki je bila ubita v napadu.
V nedeljo bo po vsej državi potekala slovesnost ob 15. obletnici napada.

Stopite v stik z nami
Priporočeni članki
Blog znanje Storitve strank
ni podatkov

CONTACT US

Povej:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whatsapp:86 18819456609
E- pošta: mattress1@synwinchina.com
Dodaj: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Obrnite se na prodajo pri SYNWIN.

Avtorske pravice © 2025 | Strani Politika zasebnosti
Customer service
detect