Visokokakovostna vzmetna vzmetnica, proizvajalec vzmetnic v zvitku na Kitajskem.
Podjetje za vzmetnice se je moralo opravičiti, potem ko je objavilo neokusen promocijski videoposnetek o 11. septembru, ki ponuja "razprodaje dvojčkov".
Podjetje Miracle Mattress s sedežem v San Antoniu v Teksasu je posnelo videoposnetek, v katerem sta se dva zaposlena pretvarjala, da sta žrtvi terorja, se zgrudila v kup vzmetnic in ga nato objavila na Facebooku.
Vodja trgovine Cherise Bonanno je v posnetku dejala: »Se spomnite, kaj je način 11. septembra, boljše od prodaje v dvojnem stolpu?«
Kričanje, \"trgovina-
Cena je bila v prodaji ves dan, dva moška za žensko pa sta med simuliranim terorističnim napadom na dvojčka padla na kup vzmetnic.
\"O, moj bog!
Ko pogledamo v kamero, ne bomo nikoli pozabili. \"
Mike Bonno, šef podjetja, se je opravičil v pismu, objavljenem na družbenih omrežjih.
Dejal je: »Ta videoposnetek je neokusen in žaljiv do moških in žensk, ki so izgubili življenje v incidentu 11. septembra.«
Poleg tega ne spoštuje družin, ki so izgubile svoje ljubljene, in se še naprej borijo z bolečino te tragedije vsak dan svojega življenja.
Lahko samo rečem, da se globoko opravičujem v imenu celotne družine Miracle Mattress. Odgovoren sem za to nepremišljeno in nesramno oglaševanje in bom svoje osebje takoj poklical na odgovornost za to resno napako.
Trgovec je dodal: »Čudežna vzmetnica bo začela veljati takoj in pregledala celotno našo trženjsko strategijo, da bi zagotovila, da se to s strogim postopkom odobritve ne bo ponovilo.«
Opravili bomo tudi kadrovski pregled vedenja teh zaposlenih.
Videoposnetek je sprožil široko jezo med spletnim občinstvom.
John Lazar, prostovoljni gasilec v New Yorku, je dejal: »Res me je strah.«
Tvoja dejanja mi dokazujejo, da si pozabil/a.
"Vi ali kdorkoli, ki se ukvarja s tem poslom, se je tistega dne celo domislil ideje o prodaji trikov in nikoli ni občutil groze tistega dne."
"To se meni in neštetim drugim Američanom zdi gnusno," pravi Jorios.
Uporabniki Twitterja mimogrede pravijo: »Kako ogabno je poskušati zaslužiti denar,« medtem ko TrueAmerican pravi: »To je preveč nespoštljivo! Sram vas bodi!«
Le nekaj dni pred objavo žaljivega videoposnetka je bil Wal-Mart na Floridi kritiziran zaradi uporabe istega 11. septembra kot promocijske groteske.
Na razstavi v trgovini je bilo videti nekaj škatel koke.
Kokakola je naložena na ameriški zastavi za dvojčkoma.
Tiskovni predstavnik Wal-Marta je povedal
Coca-Cola je idejo predstavila trgovcem na drobno.
Po ponovnem odmevu na družbenih omrežjih so se vodje Wal-Marta odločili, da razstavo ukinejo.
V incidentu leta 2014 je podjetje za oblačila v Alabami zahtevalo posredovanje 2296-krat, po eno za vsako osebo, ki je bila ubita v napadu.
V nedeljo bo po vsej državi potekala slovesnost ob 15. obletnici napada.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
Povej: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
E- pošta: mattress1@synwinchina.com
Dodaj: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China