Υψηλής ποιότητας στρώμα ελατηρίου, ρολό στρώματος Κατασκευαστής στην Κίνα.
Μια εταιρεία στρωμάτων αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά την κυκλοφορία ενός άκομψου διαφημιστικού βίντεο για την 11η Σεπτεμβρίου που προσφέρει «Εκπτώσεις στους Δίδυμους Πύργους».
Η εταιρεία Miracle Mattress, με έδρα το Σαν Αντόνιο του Τέξας, έφτιαξε ένα βίντεο που έδειχνε δύο υπαλλήλους να προσποιούνται τα θύματα τρομοκρατίας, να καταρρέουν σε μια στοίβα από στρώματα και στη συνέχεια το δημοσίευσε στο Facebook.
Η διευθύντρια του καταστήματος, Cherise Bonanno, είπε στο βίντεο: «Καλύτερες πωλήσεις από διπλούς πύργους, θυμάστε ποιος είναι ο τρόπος της 11ης Σεπτεμβρίου;»
Φωνάζοντας, «ψώνισε-»
Η τιμή ήταν σε προσφορά όλη μέρα, και δύο άνδρες πίσω από τη γυναίκα έπεσαν πάνω σε μια στοίβα από στρώματα κατά τη διάρκεια της προσομοιωμένης τρομοκρατικής επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.
«Ω, Θεέ μου!»
Κοιτάζοντας την κάμερα, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. \"
Ο Μάικ Μπόνο, επικεφαλής της εταιρείας, ζήτησε συγγνώμη σε επιστολή που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Είπε: «Αυτό το βίντεο είναι άγευστο και προσβλητικό για τους άνδρες και τις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους στο περιστατικό της 11ης Σεπτεμβρίου».
Επιπλέον, δεν σέβεται τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και συνεχίζει να παλεύει με τον πόνο αυτής της τραγωδίας κάθε μέρα της ζωής του.
Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι βαθιά εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας του Miracle Mattress, είμαι υπεύθυνος για αυτήν την απερίσκεπτη και αγενή διαφήμιση και θα θεωρήσω αμέσως το προσωπικό μου υπεύθυνο για αυτό το σοβαρό λάθος.
Ο Έμπορος πρόσθεσε: «Το Miracle Mattress θα τεθεί σε ισχύ αμέσως και θα επανεξετάσει ολόκληρη τη στρατηγική μάρκετινγκ μας για να διασφαλίσει ότι μια αυστηρή διαδικασία έγκρισης μπορεί να αποτρέψει την επανάληψη αυτού του συμβάντος».
Θα διεξάγουμε επίσης μια αξιολόγηση της συμπεριφοράς αυτών των υπαλλήλων από το προσωπικό.
Το βίντεο προκάλεσε εκτεταμένη οργή στο διαδικτυακό κοινό.
Ο Τζον Λάζαρ, εθελοντής πυροσβέστης στη Νέα Υόρκη, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά φοβισμένος».
Οι πράξεις σου μου αποδεικνύουν ότι έχεις ξεχάσει.
«Εσύ, ή οποιοσδήποτε ασχολείται με αυτή την επιχείρηση, σκέφτηκες ακόμη και να πουλήσεις κόλπα εκείνη την ημέρα και ποτέ δεν ένιωσες τη φρίκη εκείνης της ημέρας.»
«Είναι αηδιαστικό για μένα και για αμέτρητους άλλους Αμερικανούς», λέει ο Τζόριος.
Οι χρήστες του Twitter λένε αδιάφορα, «πόσο αηδιαστικό είναι να προσπαθείς να βγάλεις χρήματα», ενώ το TrueAmerican λέει: «Είναι πολύ ασεβές! Ντροπή σας!»
Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του προσβλητικού βίντεο, ένα Wal-Mart στη Φλόριντα επικρίθηκε επειδή χρησιμοποίησε την ίδια 11η Σεπτεμβρίου ως διαφημιστικό κόλπο.
Σε μια έκθεση στο κατάστημα βρέθηκαν μερικά κουτιά κόκας.
Η κοκαΐνη είναι στοιβαγμένη στην αμερικανική σημαία πίσω από τους Δίδυμους Πύργους.
Ένας εκπρόσωπος της Wal-Mart δήλωσε
Η Coca-Cola πρότεινε την ιδέα στους λιανοπωλητές.
Μετά από μια ανάκαμψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα στελέχη της Wal-Mart αποφάσισαν να ακυρώσουν την έκθεση.
Στο περιστατικό του 2014, μια εταιρεία ρούχων στην Αλαμπάμα ζήτησε να προωθήσει 2.296 μηνύματα, μία για κάθε άτομο που σκοτώθηκε στην επίθεση.
Την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί σε όλη τη χώρα μια εκδήλωση μνήμης για την 15η επέτειο της επίθεσης.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
Λέγω: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mattress1@synwinchina.com
Προσθήκη: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China