loading

מזרון קפיצים באיכות גבוהה, יצרן מזרונים רול אפ בסין.

חברת מזרנים נאלצה להתנצל על פרסומת חסרת טעם בנושא 11 בספטמבר המציעה "מבצע על מגדלי התאומים" ומציגה עובדים המעמידים פנים שהם קורבנות טרור.

חברת מזרנים נאלצה להתנצל לאחר שפרסמה סרטון פרסומי חסר טעם של אירועי ה-11 בספטמבר, המציע "מבצעי מגדלי התאומים".
חברת Miracle Mattress, שבסיסה בסן אנטוניו, טקסס, יצרה סרטון בו נראים שני עובדים המעמידים פנים שהם קורבנות טרור, קורסים בתוך ערימת מזרנים ולאחר מכן פרסמה אותו בפייסבוק.
מנהלת החנות, שריס בונאנו, אמרה בסרטון: "עדיף על מכירות כפולות במגדל, זוכרים מהי דרך ה-11 בספטמבר?"
צועקים, "חנות-"
המחיר היה במבצע כל היום, ושני גברים מאחורי האישה נפלו על ערימת מזרנים במהלך מתקפת הטרור המדומה במגדלי התאומים.
"אוי, אלוהים אדירים!"
כשמסתכלים למצלמה, לעולם לא נשכח. \"
מייק בונו, מנכ"ל החברה, התנצל במכתב שפורסם ברשתות החברתיות.
הוא אמר: "הסרטון הזה חסר טעם ופוגעני כלפי הגברים והנשים שאיבדו את חייהם באירועי ה-11 בספטמבר".
יתר על כן, היא אינה מכבדת את המשפחות שאיבדו את יקיריהן וממשיכה להילחם בכאב הטרגדיה הזו בכל יום בחייהם.
אני יכול רק לומר שאני מצטער מעומק ליבי בשם כל משפחת Miracle Mattress, אני אחראי על הפרסומת הפזיזה והגסה הזו ואדרוש מיד את הצוות שלי לדין על הטעות החמורה הזו.
המוכר הוסיף: "הצעת מזרן הנס תיכנס לתוקף באופן מיידי ותבחן את כל אסטרטגיית השיווק שלנו כדי להבטיח שתהליך אישור קפדני ימנע מכך להתרחש שוב."
כמו כן, נבצע סקירת כוח אדם על התנהגותם של עובדים אלה.
הסרטון עורר זעם רב בקרב קהל היעד המקוון.
ג'ון לזר, כבאי מתנדב בניו יורק, אמר: "אני ממש מפחד".
מעשיך מוכיחים לי ששכחת.
"אתה, או כל מי שעוסק בעסק הזה, אפילו הגית את הרעיון למכור גימיקים באותו יום ומעולם לא הרגשת את הזוועה של אותו יום."
"זה מגעיל אותי ואינספור אמריקאים אחרים", אומר ג'וריוס.
משתמשי טוויטר אומרים כלאחר יד, "כמה מגעיל זה לנסות להרוויח כסף", בעוד ש-TrueAmerican אומרים: "זה ממש לא מכבד! תתביישו לכם!"
ימים ספורים לפני פרסום הסרטון הפוגעני, וולמארט בפלורידה ספגה ביקורת על שימוש באותו 11 בספטמבר כגימיק פרסומי.
בתערוכה בחנות הוצגו כמה קופסאות קוקה.
קוקה קולה מוערמת על הדגל האמריקאי מאחורי מגדלי התאומים.
דובר וולמארט אמר
קוקה קולה הציגה את הרעיון בפני קמעונאים.
לאחר התאוששות ברשתות החברתיות, החליטו מנהלי וולמארט לבטל את התצוגה.
בתקרית בשנת 2014, חברת בגדים באלבמה ביקשה להעביר 2,296 הודעות, אחת עבור כל אדם שנהרג בפיגוע.
ביום ראשון יתקיים ברחבי הארץ טקס לציון 15 שנה לפיגוע.

צור עימנו קשר
מוצרים מומלצים
בלוג יֶדַע שירות לקוחות
אין מידע

CONTACT US

לְסַפֵּר:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

וואטסאפ:+86 18819456609
אימייל: mattress1@synwinchina.com
הוסף: No.39Xingye Road, Ganglian Zone Industrial, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

צור קשר עם מכירות ב-SYNWIN.

זכויות יוצרים © 2025 | מפת אתר מדיניות הפרטיות
Customer service
detect