Високоякісний пружинний матрац, виробник згорнутих матраців у Китаї.
Компанія з виробництва матраців була змушена вибачитися після публікації несмачного рекламного відео про події 11 вересня, в якому пропонується «розпродаж веж-близнюків».
Компанія Miracle Mattress із Сан-Антоніо, штат Техас, зняла відео, на якому двоє співробітників вдають жертв терору, звалилися на стопку матраців, а потім опублікували його у Facebook.
Менеджер магазину Шеріз Бонанно сказала у відео: «краще, ніж розпродажі у подвійній вежі, пам’ятаєте, що таке спосіб 11 вересня?»
Крики, «магазин-»
Ціна була зі знижкою весь день, а двоє чоловіків, які стояли позаду жінки, впали на стопку матраців під час імітації теракту на Вежі-близнюки.
\"О, Боже мій!
Дивлячись у камеру, ми ніколи не забудемо. \"
Майк Бонно, керівник компанії, вибачився у листі, опублікованому в соціальних мережах.
Він сказав: «Це відео несмачне та образливе для чоловіків і жінок, які загинули під час інциденту 11 вересня».
Більше того, воно не поважає родини, які втратили своїх близьких, і продовжує боротися з болем цієї трагедії кожного дня свого життя.
Можу лише сказати, що від імені всієї родини Miracle Mattress я глибоко перепрошую, я несу відповідальність за цю необачну та грубу рекламу і негайно притягну своїх співробітників до відповідальності за цю серйозну помилку.
Торговець додав: «Чудовий матрац набуде чинності негайно та перегляне всю нашу маркетингову стратегію, щоб суворий процес затвердження міг запобігти повторенню цього».
Ми також проведемо кадрову перевірку поведінки цих співробітників.
Відео викликало широке обурення серед інтернет-аудиторії.
Джон Лазар, пожежник-добровольець з Нью-Йорка, сказав: «Мені дуже страшно».
Твої дії доводять мені, що ти забув.
«Ви, чи будь-хто, хто займається цим бізнесом, навіть вигадали ідею продавати трюки того дня і ніколи не відчували жаху того дня».
«Мені та безлічі інших американців це огидно», — каже Джоріос.
Користувачі Твіттера мимохідь кажуть: «Як огидно намагатися заробити гроші», тоді як TrueAmerican каже: «Це надто неповажно! Ганьба вам!»
Лише за кілька днів до публікації образливого відео один магазин Wal-Mart у Флориді розкритикували за використання того ж самого 11 вересня як рекламного трюку.
На виставці в магазині було видно кілька коробок коки.
Кока-кола насипана на американський прапор за вежами-близнюками.
Речник Wal-Mart заявив
Coca-Cola запропонувала цю ідею роздрібним торговцям.
Після відновлення ажіотажу в соціальних мережах, керівництво Wal-Mart вирішило скасувати показ.
Під час інциденту 2014 року швейна компанія в Алабамі попросила переслати 2296 запитів, по одному запиту на кожну загиблу внаслідок нападу людину.
У неділю по всій країні відбудуться заходи з нагоди 15-ї річниці теракту.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
Розкажіть: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:+86 18819456609
Електронна пошта: mattress1@synwinchina.com
Додати: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China