Společnost vyrábějící matrace se musela omluvit poté, co zveřejnila nevkusné propagační video k 11. září, které nabízí „výprodeje na Dvojčata“.
Společnost Miracle Mattress se sídlem v texaském San Antoniu natočila video, na kterém dva zaměstnanci předstírají, že jsou oběťmi teroru, zhroutili se do hromady matrací a poté to zveřejnila na Facebooku.
Vedoucí prodejny Cherise Bonanno v klipu řekla: „Lepší než dvouvěžové prodeje, pamatujete si, co je způsob 11. září?“
Křik, „obchod-“
Cena byla v prodeji celý den a dva muži za ženou během simulovaného teroristického útoku na Dvojčata spadli na hromadu matrací.
„Ach můj bože!“
Při pohledu do kamery nikdy nezapomeneme. \"
Šéf společnosti Mike Bonno se omluvil v dopise zveřejněném na sociálních sítích.
Řekl: „Toto video je nevkusné a urážlivé pro muže a ženy, kteří přišli o život při incidentu z 11. září.“
Navíc nerespektuje rodiny, které ztratily své blízké, a nadále každý den bojuje s bolestí z této tragédie.
Mohu jen říct, že se jménem celé rodiny Miracle Mattress hluboce omlouvám. Jsem zodpovědný za tuto ukvapenou a hrubou reklamu a okamžitě budu volat své zaměstnance k odpovědnosti za toto vážné faux pas.
Obchodník dodal: „Zázračná matrace okamžitě vstoupí v platnost a přezkoumá celou naši marketingovou strategii, aby se zajistilo, že přísný schvalovací proces zabrání tomu, aby se to opakovalo.“
Také provedeme personální kontrolu chování těchto zaměstnanců.
Video vyvolalo mezi online diváky rozsáhlé pobouření.
John Lazar, dobrovolný hasič v New Yorku, řekl: „Opravdu se bojím.“
Tvoje činy mi dokazují, že jsi zapomněl/a.
„Vy, nebo kdokoli jiný, kdo se v tomhle byznysu angažuje, jste v onen den dokonce přišli s nápadem prodávat triky a nikdy jste nepocítili hrůzu toho dne.“
„Je to nechutné pro mě i pro bezpočet dalších Američanů,“ říká Jorios.
Uživatelé Twitteru ledabyle říkají: „Jak nechutné je snažit se vydělat peníze,“ zatímco TrueAmerican říká: „Je to příliš neuctivé! Styďte se!“
Jen několik dní před zveřejněním urážlivého videa byl jeden floridský Walmart kritizován za použití stejného 11. září jako propagačního triku.
Na výstavě v obchodě bylo vidět několik krabic koky.
Na americké vlajce za dvojčaty je nahromaděna cola.
Mluvčí Wal-Martu uvedl
Coca-Cola předložila tento nápad maloobchodníkům.
Po oživení na sociálních sítích se šéfové Wal-Martu rozhodli výstavu zrušit.
V roce 2014 požádala oděvní společnost v Alabamě o přeposílání 2 296krát, jedenkrát za každou osobu usmrcenou při útoku.
V neděli se po celé zemi budou konat vzpomínkové akce k 15. výročí útoku.
QUICK LINKS
PRODUCTS
CONTACT US
Sdělit: +86-757-85519362
+86 -757-85519325
Whatsapp:86 18819456609
E-mailem: mattress1@synwinchina.com
Přidat: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China