loading

Visokokvalitetni opružni madrac, proizvođač madraca na smotanje u Kini.

Tvrtka za madrace prisiljena se ispričati zbog neukusne reklame s temom 11. rujna u kojoj se nudi 'rasprodaja tornja blizanaca' i prikazuju zaposlenici kako se pretvaraju da su žrtve terorizma

Tvrtka za proizvodnju madraca bila je prisiljena ispričati se nakon što je objavila neukusan promotivni video o napadima od 11. rujna koji nudi "rasprodaju tornja blizanaca".
Tvrtka Miracle Mattress sa sjedištem u San Antoniju u Teksasu snimila je video na Facebooku u kojem se vide dva zaposlenika kako se pretvaraju da su žrtve terora, sruše se na hrpu madraca.
Voditeljica trgovine Cherise Bonanno rekla je u isječku: "bolje od prodaje u dvostrukom tornju, sjećate li se što je način 11. rujna?"
Vikanje, \"trgovina-\"
Cijena je bila na rasprodaji cijeli dan, a dvojica muškaraca iza žene pala su na hrpu madraca tijekom simuliranog terorističkog napada na tornjeve blizance.
\"O, moj Bože!
Gledajući u kameru, nikada nećemo zaboraviti. \"
Mike Bonno, šef tvrtke, ispričao se u pismu objavljenom na društvenim mrežama.
Rekao je: "Ovaj video je neukusan i uvredljiv za muškarce i žene koji su izgubili živote u incidentu 11. rujna."
Štoviše, ne poštuje obitelji koje su izgubile svoje voljene i nastavlja se boriti s boli ove tragedije svaki dan svojih života.
Mogu samo reći da mi je duboko žao u ime cijele obitelji Miracle Mattress, odgovoran sam za ovaj nepromišljeni i bezobrazni oglas i odmah ću svoje osoblje pozvati na odgovornost za ovaj ozbiljan propust.
Trgovac je dodao: „Miracle Mattress će odmah stupiti na snagu i preispitati cijelu našu marketinšku strategiju kako bi se osiguralo da strogi proces odobravanja može spriječiti da se ovo ponovi.“
Također ćemo provesti kadrovsku provjeru ponašanja tih zaposlenika.
Video je izazvao veliko negodovanje među online publikom.
John Lazar, dobrovoljni vatrogasac u New Yorku, rekao je: "Stvarno se bojim."
Tvoji postupci mi dokazuju da si zaboravio/la.
"Vi, ili bilo tko tko se bavi tim poslom, čak ste se dosjetili ideje o prodaji trikova tog dana i nikada niste osjetili užas tog dana."
„To je odvratno meni i bezbrojnim drugim Amerikancima“, kaže Jorios.
Korisnici Twittera ležerno kažu "kako je odvratno pokušavati zaraditi novac", dok TrueAmerican kaže: "To je previše nepoštovno! Sram vas bilo!"
Samo nekoliko dana prije objavljivanja uvredljivog videa, Wal-Mart na Floridi kritiziran je zbog korištenja istog 11. rujna kao promotivnog trika.
Na izložbi u trgovini bilo je nekoliko kutija koke.
Coca-Cola je nagomilana na američkoj zastavi iza tornjeva blizanaca.
Glasnogovornik Wal-Marta rekao je
Coca-Cola je predložila ideju trgovcima.
Nakon oporavka na društvenim mrežama, šefovi Wal-Marta odlučili su otkazati izložbu.
U incidentu iz 2014. godine, tvrtka za odjeću u Alabami zatražila je prosljeđivanje 2296 puta, po jedan za svaku osobu ubijenu u napadu.
U nedjelju će se diljem zemlje održati komemoracija 15. godišnjice napada

Kontaktirajte nas
Preporučeni članci
Blog Znanje Služba za korisnike
nema podataka

CONTACT US

Reći:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whatsapp:+86 18819456609
E-mail: mattress1@synwinchina.com
Dodaj: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Kontaktirajte prodaju u SYNWIN-u.

Autorska prava © 2025 | Sitemap Politika privatnosti
Customer service
detect