loading

Wysokiej jakości materac sprężynowy, producent materacy zwijanych w Chinach.

Firma produkująca materace zmuszona przeprosić za niesmaczną reklamę nawiązującą do wydarzeń z 11 września, która oferowała „wyprzedaż w Twin Towers” i pokazywała pracowników udających ofiary zamachów terrorystycznych

Firma produkująca materace została zmuszona do przeprosin po opublikowaniu niesmacznego filmu promocyjnego nawiązującego do wydarzeń z 11 września, w którym oferowano „wyprzedaż Twin Tower”.
Firma Miracle Mattress z siedzibą w San Antonio w Teksasie nagrała film, na którym widać dwóch pracowników udających ofiary zamachu terrorystycznego, którzy padają ofiarą stosu materacy, a następnie zamieścili nagranie na Facebooku.
Kierowniczka sklepu Cherise Bonanno powiedziała w klipie: „Lepiej niż w przypadku sprzedaży w podwójnych wieżach, pamiętacie jak było w przypadku 11 września?”
Krzycząc, „sklep-
Promocja trwała cały dzień, a dwóch mężczyzn stojących za kobietą upadło na stos materacy podczas symulowanego ataku terrorystycznego na World Trade Center.
\"O mój Boże!
Patrząc w kamerę, nigdy nie zapomnimy. \"
Szef firmy, Mike Bonno, przeprosił w liście opublikowanym w mediach społecznościowych.
Powiedział: „To nagranie jest niesmaczne i obraźliwe dla mężczyzn i kobiet, którzy stracili życie w ataku z 11 września.
Co więcej, nie szanuje rodzin, które straciły swoich bliskich i nadal zmaga się z bólem tej tragedii każdego dnia.
Mogę tylko powiedzieć, że jest mi niezmiernie przykro w imieniu całej rodziny Miracle Mattress, ponoszę odpowiedzialność za tę pochopną i niegrzeczną reklamę i natychmiast pociągnę do odpowiedzialności mój personel za to poważne faux pas.
Sprzedawca dodał: „Miracle Mattress wejdzie w życie natychmiast i dokonamy przeglądu całej naszej strategii marketingowej, aby zapewnić rygorystyczny proces zatwierdzania i zapobiec wystąpieniu takiej sytuacji w przyszłości.
Przeprowadzimy również przegląd kadrowy zachowania tych pracowników.
Film wywołał powszechne oburzenie wśród internautów.
John Lazar, strażak ochotnik z Nowego Jorku, powiedział: „Jestem naprawdę przestraszony.
Twoje działania są dla mnie dowodem, że zapomniałeś.
\"Ty albo ktokolwiek zajmujący się tym biznesem, w ogóle wpadł na pomysł sprzedawania gadżetów tego dnia i nigdy nie odczuł grozy tamtego dnia.
„To obrzydliwe dla mnie i niezliczonej rzeszy innych Amerykanów” – mówi Jorios.
Użytkownicy Twittera od niechcenia piszą: „Jakie to obrzydliwe próbować zarabiać pieniądze”, podczas gdy TrueAmerican pisze: „To zbyt lekceważące! Wstydź się!”.
Na kilka dni przed upublicznieniem obraźliwego nagrania, Wal-Mart na Florydzie spotkał się z krytyką za wykorzystanie motywu 11 września jako chwytu reklamowego.
Na wystawie w sklepie można było zobaczyć kilka pudełek koki.
Za wieżami World Trade Center na amerykańskiej fladze leżą stosy coli.
Rzecznik Wal-Martu powiedział:
Coca-Cola przedstawiła ten pomysł sprzedawcom detalicznym.
Po wzroście popularności mediów społecznościowych szefowie Wal-Martu podjęli decyzję o odwołaniu ekspozycji.
Podczas incydentu w 2014 roku firma odzieżowa z Alabamy poprosiła o przekazanie jej 2296 razy, po jednym żądaniu za każdą ofiarę śmiertelną ataku.
W niedzielę w całym kraju odbędą się obchody 15. rocznicy ataku

Skontaktuj się z nami
Zalecane artykuły
Blog Wiedza Obsługa klienta
Cechy materaca lateksowego, materaca sprężynowego, materaca piankowego, materaca z włókna palmowego
Cztery główne oznaki „zdrowego snu” to: odpowiedni sen, wystarczająca ilość czasu, dobra jakość i wysoka wydajność. Zestaw danych pokazuje, że przeciętny człowiek przewraca się w nocy od 40 do 60 razy, a niektórzy z nich przewracają się bardzo często. Jeśli szerokość materaca jest niewystarczająca lub jego twardość nie jest ergonomiczna, łatwo jest spowodować „miękkie” urazy podczas snu
brak danych

CONTACT US

Powiedzieć:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whatsapp:86 18819456609
E-mail: mattress1@synwinchina.com
Dodaj: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, PRChina

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Skontaktuj się z działem sprzedaży w SYNWIN.

Prawa autorskie © 2025 | Mapa witryny Polityka prywatności
Customer service
detect