loading

Высакаякасны спружынны матрац, вытворца рулонных матрацаў у Кітаі.

Кампанія па вытворчасці матрацаў вымушана папрасіць прабачэння за безгустоўную рэкламу на тэму 11 верасня, у якой прапаноўваўся «распродаж вежаў-блізнят» і супрацоўнікі прыкідваліся ахвярамі тэрактаў.

Кампанія па вытворчасці матрацаў была вымушана папрасіць прабачэння пасля публікацыі безгустоўнага рэкламнага відэароліка пра падзеі 11 верасня, у якім прапаноўваліся «распродажы вежаў-блізнят».
Кампанія Miracle Mattress з Сан-Антоніа, штат Тэхас, зняла відэа, на якім два супрацоўнікі прыкідваюцца ахвярамі тэрору, падаюць у стос матрацаў, а потым апублікавала яго ў Facebook.
Кіраўнік крамы Чэрыз Бананна сказала ў відэа: «Лепш, чым продажы ў падвойнай вежы, памятаеце, што такое спосаб 11 верасня?»
Крыкі, «крама-»
Цана была са зніжкай увесь дзень, а двое мужчын, якія стаялі за жанчынай, упалі на стос матрацаў падчас імітацыі тэракту на вежы-блізняты.
\"О, Божа мой!
Гледзячы ў камеру, мы ніколі не забудзем. \"
Майк Бона, кіраўнік кампаніі, папрасіў прабачэння ў лісце, апублікаваным у сацыяльных сетках.
Ён сказаў: «Гэта відэа безгустоўнае і абразлівае для мужчын і жанчын, якія загінулі ў выніку інцыдэнту 11 верасня».
Больш за тое, яно не паважае сем'і, якія страцілі сваіх блізкіх, і працягвае змагацца з болем гэтай трагедыі кожны дзень свайго жыцця.
Магу толькі сказаць, што ад імя ўсёй сям'і Miracle Mattress я вельмі прашу прабачэння. Я нясу адказнасць за гэтую неабдуманую і грубую рэкламу і неадкладна прыцягну сваіх супрацоўнікаў да адказнасці за гэтую сур'ёзную памылку.
Прадавец дадаў: «Цудадзейны матрац неадкладна ўступіць у сілу і перагледзіць усю нашу маркетынгавую стратэгію, каб строгі працэс адабрэння мог прадухіліць паўтарэнне гэтага».
Мы таксама правядзем кадравую праверку паводзін гэтых супрацоўнікаў.
Відэа выклікала шырокі абурэнне сярод інтэрнэт-аўдыторыі.
Джон Лазар, добраахвотны пажарны з Нью-Ёрка, сказаў: «Мне вельмі страшна».
Твае дзеянні даказваюць мне, што ты забыўся.
Вы, ці хто-небудзь з тых, хто займаецца гэтым бізнесам, нават прыдумалі прадаваць хітрыкі ў той дзень і ніколі не адчулі жаху таго дня.
«Мне гэта агідна, ды і незлічоным іншым амерыканцам», — кажа Джорыёс.
Карыстальнікі Twitter між іншым кажуць: «Як агідна спрабаваць зарабіць грошы», а TrueAmerican кажа: «Гэта занадта непаважліва! Сорамна вам!»
Усяго за некалькі дзён да публікацыі абразлівага відэа адзін з універмагаў Wal-Mart у Фларыдзе быў раскрытыкаваны за выкарыстанне таго ж 11 верасня ў якасці рэкламнага хітрага прыёму.
На выставе ў краме было некалькі скрынак кокі.
На амерыканскім сцягу за вежамі-блізнятамі насыпана кока-кола.
Прадстаўнік Wal-Mart заявіў
Coca-Cola прапанавала гэтую ідэю рознічным гандлярам.
Пасля таго, як у сацыяльных сетках аднавіўся ажыятаж, кіраўніцтва Wal-Mart вырашыла адмяніць рэкламны дысплей.
Падчас інцыдэнту 2014 года швейная кампанія ў Алабаме папрасіла пераадрасаваць 2296 разоў, па адным за кожнага загінулага ў выніку нападу чалавека.
У нядзелю па ўсёй краіне пройдуць мерапрыемствы, прысвечаныя 15-й гадавіне нападу.

Ўвайсці ў кантакт з намі
Рэкамендаваны артыкулы
Блога веды Служба кэш
Асаблівасці латексных матрацаў, спружынных матрацаў, паралонавых матрацаў, матрацаў з пальмавага валакна
Чатыры асноўныя прыкметы "здаровага сну": дастатковы сон, дастаткова часу, добрая якасць і высокая працаздольнасць. Мноства дадзеных паказвае, што ў сярэднім чалавек пераварочваецца ад 40 да 60 разоў ноччу, і некаторыя з іх часта пераварочваюцца. Калі шырыня матраца недастатковая або цвёрдасць не эрганамічная, можна лёгка нанесці «мяккія» траўмы падчас сну
няма дадзеных

CONTACT US

Раскажыце:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whatsapp:86 18819456609
Электронная пошта: mattress1@synwinchina.com
Дадаць: NO.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai Distirct, Foshan, Guangdong, P.R.China

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Звяжыцеся з аддзелам продажаў SYNWIN.

Customer service
detect