loading

Aukštos kokybės spyruoklinis čiužinys, suvyniojamų čiužinių gamintojas Kinijoje.

Čiužinių kompanija priversta atsiprašyti už beskonę rugsėjo 11-osios tematikos reklamą, kurioje siūlomas „Dvynių bokštų išpardavimas“ ir rodomi darbuotojai, apsimetantys teroro aukomis.

Čiužinių kompanija buvo priversta atsiprašyti po to, kai išplatino beskonį reklaminį rugsėjo 11-osios vaizdo įrašą, kuriame siūlomi „Dvynių bokštų išpardavimai“.
San Antonijuje, Teksase, įsikūrusi bendrovė „Miracle Mattress“ sukūrė vaizdo įrašą, kuriame du darbuotojai apsimeta teroro aukomis, susmunka čiužinių krūvoje ir vėliau paskelbė jį „Facebook“.
Parduotuvės vadovė Cherise Bonanno vaizdo įraše sakė: „Geriau nei dvigubo bokšto išpardavimai, ar prisimenate, kas yra rugsėjo 11-osios būdas?“
Šaukdami: „parduotuvė-“
Kaina buvo parduodama visą dieną, o du vyrai, stovėję už moters, per imituotą teroristinį išpuolį prieš Dvynius bokštus nukrito ant čiužinių krūvos.
\"O, Dieve mano!
Žiūrėdami į kamerą, niekada nepamiršime. \"
Bendrovės vadovas Mike'as Bonno atsiprašė socialiniuose tinkluose paskelbtame laiške.
Jis pasakė: „Šis vaizdo įrašas yra beskonis ir įžeidžia vyrus bei moteris, kurie žuvo per rugsėjo 11-osios incidentą.“
Be to, negerbiama šeimų, kurios neteko artimųjų, ir toliau kiekvieną savo gyvenimo dieną kovoja su šios tragedijos skausmu.
Galiu tik pasakyti, kad nuoširdžiai atsiprašau visos „Miracle Mattress“ šeimos vardu. Esu atsakingas už šią neapgalvotą ir grubų reklamą ir nedelsdamas patrauksiu savo darbuotojus atsakomybėn už šią rimtą klaidą.
Prekybininkas pridūrė: „Stebuklingi čiužiniai įsigalios nedelsiant ir peržiūrės visą mūsų rinkodaros strategiją, kad griežtas patvirtinimo procesas neleistų tai pasikartoti.“
Taip pat atliksime personalo vertinimą dėl šių darbuotojų elgesio.
Vaizdo įrašas sukėlė didelį pasipiktinimą tarp interneto vartotojų.
Džonas Lazaras, savanoris ugniagesys iš Niujorko, sakė: „Aš tikrai bijau.“
Tavo veiksmai man įrodo, kad pamiršai.
„Jūs, ar kas nors kitas, užsiimantis tuo verslu, tą dieną net sugalvojote pardavinėti triukus ir niekada nepatyrėte tos dienos siaubo.“
„Man ir daugybei kitų amerikiečių tai šlykštu“, – sako Joriosas.
„Twitter“ vartotojai atsainiai sako: „Kaip bjauru bandyti užsidirbti pinigų“, o „TrueAmerican“ sako: „Tai per daug nepagarbu! Gėda jums!“
Likus vos kelioms dienoms iki įžeidžiančio vaizdo įrašo išleidimo, Floridoje esanti „Walmart“ parduotuvė buvo kritikuojama už tai, kad tą patį rugsėjo 11-osios incidentą panaudojo kaip reklaminį triuką.
Parodoje parduotuvėje buvo galima pamatyti kelias dėžes kokamedžio.
Ant Amerikos vėliavos už dvynių bokštų sukrauta „Coca-Cola“.
„Wal-Mart“ atstovas spaudai teigė, kad
„Coca-Cola“ šią idėją pateikė mažmenininkams.
Po socialinių tinklų atgimimo „Wal-Mart“ vadovai nusprendė atšaukti demonstraciją.
2014 m. incidento metu Alabamos drabužių kompanija paprašė persiųsti 2296 kartus – po vieną už kiekvieną per išpuolį žuvusį asmenį.
Sekmadienį visoje šalyje vyks 15-ųjų išpuolio metinių minėjimas.

Susisiekite su mumis
Rekomenduojami straipsniai
Dienoraštis Žinios Klientų aptarnavimas
Latekso čiužinio, spyruoklinio čiužinio, porolono čiužinio, palmių pluošto čiužinio savybės
Keturi pagrindiniai „sveiko miego“ požymiai yra: pakankamas miegas, pakankamai laiko, gera kokybė ir didelis efektyvumas. Duomenų rinkinys rodo, kad vidutinis žmogus naktį apsiverčia nuo 40 iki 60 kartų, o kai kurie iš jų labai apsiverčia. Jei čiužinio plotis nėra pakankamas arba kietumas nėra ergonomiškas, miego metu lengva padaryti „minkštus“ sužalojimus
nėra duomenų

CONTACT US

Pasakyk:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whatsapp:86 18819456609
El. paštas: mattress1@synwinchina.com
Pridėti: Nr.39Xingye Road, Ganglian Industrial Zone, Lishui, Nanhai rajonas, Foshan, Guangdong, P.R.China

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

Susisiekite su pardavimais SYNWIN.

Customer service
detect