loading

Yüksek Kaliteli Yaylı Yatak, Çin'de Rulo Yatak Üreticisi.

Yatak şirketi, çalışanların terör mağduru gibi davrandığını gösteren ve 11 Eylül temalı, "İkiz Kule indirimi" sunan tatsız reklam nedeniyle özür dilemek zorunda kaldı.

Bir yatak firması, \"İkiz Kule Satışları\"nı sunan tatsız bir 11 Eylül tanıtım videosu yayınladıktan sonra özür dilemek zorunda kaldı.
Merkezi Teksas'ın San Antonio kentinde bulunan Miracle Mattress şirketi, terör mağduru gibi davranan iki çalışanın, bir yığın şilteye yığılıp kaldıkları görüntüleri Facebook'ta yayınladı.
Mağaza müdürü Cherise Bonanno klipte şunları söyledi: "Çift kuleli satışlardan daha iyi, 11 Eylül yönteminin ne olduğunu hatırlıyor musunuz?
Bağırarak, "dükkan-
Fiyat bütün gün satıştaydı ve kadının arkasındaki iki adam, İkiz Kuleler'e yapılan terör saldırısının simülasyonu sırasında bir şilte yığınının üzerine düştü.
\"Aman Tanrım!
Kameraya baktığımızda asla unutamayacağız. \"
Şirketin patronu Mike Bonno, sosyal medyada yayınladığı mektupta özür diledi.
"Bu video tatsız ve 11 Eylül olayında hayatını kaybeden kadın ve erkeklere yönelik saldırgan bir videodur." dedi.
Üstelik sevdiklerini kaybeden ailelere de saygı duymuyor ve hayatlarının her günü bu trajedinin acısıyla mücadele etmeye devam ediyor.
Sadece tüm Miracle Mattress ailesi adına çok üzgün olduğumu söyleyebilirim. Bu düşüncesiz ve kaba reklamdan ben sorumluyum ve personelimi bu ciddi yanlıştan dolayı derhal sorumlu tutacağım.
Tüccar şunları ekledi: \"Miracle Mattress derhal yürürlüğe girecek ve bunun tekrar yaşanmasını önlemek için sıkı bir onay süreci sağlamak amacıyla tüm pazarlama stratejimizi gözden geçirecek.
Ayrıca bu çalışanların davranışlarına ilişkin bir personel incelemesi yapacağız.
Video, internetteki izleyiciler arasında büyük bir öfkeye yol açtı.
New York'ta gönüllü itfaiyeci olan John Lazar, "Gerçekten korkuyorum.
Yaptıkların bana unuttuğunu gösteriyor.
\"Siz veya o işle uğraşan herhangi biri, o gün hile satma fikrini bile aklınıza getirdiniz ve o günün dehşetini hiç yaşamadınız.
Jorios, "Bu durum benim ve sayısız Amerikalı için iğrenç" diyor.
Twitter kullanıcıları, \"Para kazanmaya çalışmanın ne kadar iğrenç olduğunu\" söylerken, TrueAmerican ise, \"Bu çok saygısızca! Yazıklar olsun sana!\" diyor.
Saldırgan videonun yayınlanmasından sadece birkaç gün önce, Florida'daki bir Wal-Mart, aynı 11 Eylül olayını tanıtım amaçlı kullandığı için eleştirilmişti.
Mağazadaki sergide birkaç kutu koka vardı.
İkiz kulelerin arkasındaki Amerikan bayrağının üzerine kola yığılmış.
Bir Wal-Mart sözcüsü şöyle dedi:
Coca-Cola bu fikri perakendecilere iletti.
Sosyal medyada yaşanan toparlanmanın ardından Wal-Mart yöneticileri gösteriyi iptal etme kararı aldı.
2014 yılındaki olayda, Alabama'daki bir giyim firması saldırıda ölen her kişi için bir mesaj olmak üzere 2.296 kez mesaj iletmek istemişti.
Pazar günü ülke genelinde saldırının 15. yıl dönümü anma etkinlikleri düzenlenecek

Bizimle temasa geçin
Önerilen Makaleler
Blog Bilgi Müşteri Hizmetleri
veri yok

CONTACT US

Söylemek:   +86-757-85519362

+86 -757-85519325

Whathat:86 18819456609
E-posta: mattress1@synwinchina.com
Ekle: NO.39Xingye Yolu, Ganglian Sanayi Bölgesi, Lishui, Nanhai Bölgesi, Foshan, Guangdong, Çin Halk Cumhuriyeti

BETTER TOUCH BETTER BUSINESS

SYNWIN'de Satış Ekibiyle iletişime geçin.

Customer service
detect