Rentang Produk Premium
Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna loba ékspor ka 200 nagara.
  • 2007 TAUN
    2007 TAUN
    Didirikeun di
  • 80000M²
    80000M²
    Pabrik
  • 700+
    700+
    Pagawé
  • 1600M²
    1600M²
    Showroom
  • 60000PCS
    60000PCS
    Kasus suksés
  • 25 POÉ
    25 POÉ
    pesenan bulk

PRODUK UTAMA

Salaku profésionalprodusén kasur Cina, Synwin, nyadiakeunkasur custom, saku spring kasur, kasur spring bonnell,kasur spring kontinyujsb.

Synwin, suppliers kasur profésional - Kasur kami loba dipaké pikeun toko ritel, supermarket, wholesaler, distributor jeung proyék hotél béntang jsb. 

100% Pabrik diobral langsung-No middlemen nyieun bédana, ngahemat loba waragad, sarta mantuan anjeun meunang harga leuwih kalapa

15 taun jaminan sistem spring, Leuwih ti kanyamanan. Saré wengi anu saé dimimitian ku kasur anu leres.

Gambar desain gratis pikeun palanggan online, Mantuan anjeun pamasaran gancang.

 

 

  • 2021 Anyar Pocket coil Kasur datang
    2021 Anyar Pocket coil Kasur datang
  • Kasur luhur bantal anyar nyebarkeun
    Kasur luhur bantal anyar nyebarkeun
  • Bungkus sareng mesin Roll up
    Bungkus sareng mesin Roll up
  • 3zones saku spring inti di gudang
    3zones saku spring inti di gudang

SYNWIN MITRA

Salaku produsén kasur Cina 15 taun ', Synwin geus nyadiakeun konsumén global jeung kualitas paling nguntungkeun dina harga pabrik kalapa,

Pemasok kasur Synwin parantos dipasihkeun ku palanggan kasur na ti jero sareng luar. Kami nampi kasur khusus, ukuran naon waé, anggaran naon waé, pola naon waé sayogi. Synwin Nyayogikeun komponén ka Serta domestik, Sealy, Kingkoil, Slumberland sareng merek internasional anu kasohor langkung ti 4 taun. kualitas produk geus kacida dipikawanoh ku konsumén urang.

PUSAT INFO

Synwin tiasa ngahasilkeun kasur khusus, kasur spring saku, kasur spring bonnell sareng kasur spring kontinyu,kasur hotél jsb Ieu nyadiakeun Anjeun kamiprodusén kasur warta parusahaan, kasur design anyar, pola anyar, jeungsuppliers kasur informasi anyar. Di dieu, anjeun sabenerna bisa ningali bubuka pabrik urang, budaya parusahaan, tim jualan, sarta nembak produk nyata.

Ngan maca sakedap kanggo ngartos langkung gancang ngeunaan Synwin! 

Milih basa anu sanés
English English 繁體中文 繁體中文 简体中文 简体中文 русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese