Ukuran beberesih sareng pangropéa kasur

2022/08/11

Pangarang: Synwin-Suppliers kasur

1. Ngabersihkeun kasur rumah tangga ① Anjeun tiasa nempatkeun koran dina kasur, teras grind mothballs kana bubuk jeung sprinkle kana eta, atawa anjeun bisa sprinkle sababaraha desiccant. ②Kasur kedah dibalikkeun ka kénca sareng ka katuhu atanapi dibalikkeun ka hareup pikeun sababaraha waktos dina interval, anu bakal ngabantosan kinerja kasur sareng ogé nyegah kalembaban. ③Sacara rutin flipping: Lamun kasur anyar karek dibeuli, 6 bulan saméméh pamakéan, hareup jeung tukang, kénca jeung katuhu, sirah jeung suku tina kasur kudu ngancik unggal bulan, lajeng dibereskeun unggal 3 bulan, ku kituna sakabeh bagian tina kasur merata dikomprés.

④Jaga kasur tetep bersih, nempatkeun panutup ranjang dina kasur, nyingkahan kasur kotor, sarta mastikeun yén kasur beresih jeung higienis. ⑤ Anggo pad beberesih pikeun ngasingkeun noda minyak, noda kesang sareng panas awak dina kasur, nyegah padding teu dikomprés sareng cacad, sareng tetep garing. ⑥ Anjeun tiasa nganggo dehumidifier pikeun ngajaga kasur tetep garing, nengetan ventilasi sareng kagaringan lingkungan, sareng ngahindarkeun kasur tina baseuh.

⑦ Spring kasur anu sénsitip kana cahya panonpoé jeung panas. Hindarkeun sinar panonpoé atanapi paparan langsung pikeun nyegah karusakan UV kana jaringan, ngagancangkeun pamisahan sareng deformasi. 2. Kumaha carana ngajaga kasur Synwin ① Hindarkeun deformasi kaleuleuwihan kasur nalika nanganan kasur, ulah ngabengkokkeun atanapi ngalipet kasur, sareng henteu langsung ngabeungkeut ku tali; Dina ujung kasur atanapi ngantepkeun anak luncat dina kasur, ku kituna ulah tekanan parsial, hasilna kacapean logam mangaruhan élastisitas nu.

② Kasur kedah dibalikkeun sareng dianggo sacara teratur, anu tiasa dibalikkeun atanapi dibalikkeun. Umumna, kulawarga tiasa ngarobih posisi sakali unggal 3-6 bulan; salian nganggo sprei, nempatkeun panutup kasur pikeun nyegah kasur teu aya. kotor jeung gampang nyeuseuh.Pastikeun kasur beresih jeung higienis. ③ Buang kantong plastik nalika nganggo, jaga lingkungan ventilasi sareng garing, hindari kasur tina baseuh, ulah ngalaan kasur panjang teuing, supados henteu luntur permukaan ranjang, nyingkahan deformasi kasur nalika dianggo, Dina waktos anu sami, ulah ngabengkokkeun atanapi ngabengkokkeun salami prosés pangropéa. Tilep kasur supados henteu ngaruksak struktur internal kasur. Nalika nganggo sepré kualitas, perhatikeun panjang sareng lebar sepré. Sepré henteu ngan ukur tiasa nyerep kesang. , tapi ogé ngajaga lawon beresih. ④A pad beberesih atawa lambar dipasangan kudu nyetél saméméh dipaké pikeun ngajaga produk beresih keur lila. Anggo vacuum cleaner pikeun ngabersihan kasur rutin, tapi ulah ngumbah eta langsung ku cai atawa deterjen. Ulah ngagolér dina ranjang. sanggeus mandi atawa lamun sweating, sarta ulah ngagunakeun panerapan listrik atawa parabot dina ranjang, roko.

⑤Disarankeun yén kira-kira 3-4 bulan, rutin nyaluyukeun kasur pikeun balikkeun, ulah sok diuk dina ujung ranjang, sabab opat juru kasur pohara rapuh, diuk dina ujung ranjang pikeun lila. waktos, cinyusu ujung gampang ruksak, ulah tighten cadar lamun ngagunakeun Jeung kasur, ulah meungpeuk liang ventilasi tina kasur, sirkulasi hawa dina kasur spring gaya kaleuleuwihan bisa ngaruksak cinyusu. ⑦ Hindarkeun ngagunakeun alat-alat anu sudut seukeut atanapi péso pikeun ngeruk lawon. Nalika nganggo, perhatikeun ngajaga hawa sareng garing di lingkungan supados henteu dampness dina kasur. Ulah ngalaan kasur ka panonpoé salami-lami dugi ka lawon layu. . ⑧ Upami anjeun teu kahaja tuang inuman sapertos tèh atanapi kopi kana ranjang, anjeun kedah langsung garing ku anduk atanapi tisu toilet, teras garing ku pengering rambut.

Lamun ngahaja taneuh kasur, Anjeun bisa ngumbah eta ku sabun jeung cai, teu make asam kuat jeung cleaners alkali pikeun nyegah fading atawa ruksakna kasur.

Pangarang: Synwin-Kasur custom

Pangarang: Synwin-Produsén kasur

Pangarang: Synwin-Kasur Spring Custom

Pangarang: Synwin-Pabrikan Kasur Spring

Pangarang: Synwin-Kasur Spring Pocket pangalusna

Pangarang: Synwin-Bonnell Spring Kasur

Pangarang: Synwin-Gulung nepi kasur ranjang

Pangarang: Synwin-Ganda Roll Up Kasur

Pangarang: Synwin-Hotél Kasur

Pangarang: Synwin-Produsén kasur hotél

Pangarang: Synwin-Gulung Up Kasur Dina Kotak

TAROS KAMI
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung ti anu tiasa dibayangkeun.
Kirim panalungtikan anjeun

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese