Malamalama i le moega

E tolu mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se faʻamaʻi

Iuni 30, 2022
E tolu mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se faʻamaʻi

I aso nei ua fa'atupula'ia fa'aletonu le moe, o le "mana'o ia maua se moe lelei i le po" e foliga mai ua faasolosolo malie ona avea ma mea taugata. Afai e te manaʻo e moe lelei, faʻaopoopo i le faʻamautinoaina o se siosiomaga moe lelei, e manaʻomia foi se matai lelei. A o'o i le filifilia o se fa'amoe, e tutusa lava. O lea la, pe a filifilia se matai, e tatau faapefea ona tatou filifili?

O le filifilia o se matai e manaʻomia ai le iloiloga ma le totoa, ae i le suʻesuʻega mulimuli, e tatau ona gauai faapitoa i mea nei e tolu:


1. E le tatau ona malu tele pe malo tele

O le vaivai ma le mausali o le matai e le o se tasi poʻo le isi, ma e tatau ona maua se faʻaoga lelei i totonu o lenei laina. E tusa ai ma le faʻavae masani o le 3: 1, o lona uiga, o se faʻamaʻi ma le mafiafia o le 3 cm, e talafeagai e goto 1 cm i lalo o le mamafa o lima; 10 cm e tatau ona fa'asolo teisi i le 3 cm, ma fa'apena, e vaivai ma malo.

O le Synwin mattress e matua mausali ma vaivai, e le gata ina fetaui ma le sailiga a tagata o le malu ma le mafanafana, ae o loʻo i ai foi se lagona lelei o le lagolago. O le fa'amoe e lelei le elasticity ma le maufetuuna'i. A uma ona taoto i luga, e goto lelei le tino ma o le a e lagona se lagolago malosi ma moe lelei.


2. Mafaufau i faʻafitauli o le lumbar spine

O le faʻafitauli o le lumbar spine o se faʻafitauli e afaina ai le tele o tagata. O le tulaga le lelei o le moe o tamaiti, o le nofonofo o tupulaga talavou, ma le osteoporosis o tagata matutua o mea uma ia e mafua ai faʻafitauli o le lumbar spine. O le lumbar spine faʻafitauli e tatau ona gauai atu i ai, a leai o le lelei o le moe o le a faʻaitiitia i le malamalama, ma e ono mafua ai le faʻalavelave ma faʻateleina le tiga maualalo.


SYNWIN mattress's soft-pressure spring-free elastic support system cushion body e mafai ona ogatusa ma le natura physiological curve o le tino o le tagata ma ogatusa ma le mataupu faavae o le ergonomics, ina ia tumau pea le iviila se curvature masani physiological, ina ia vaega uma o le tino e i se tulaga toafilemu, ma e mafai ona maua se moe maloloina ma lelei.


3. Mafaufau i mataupu mamafa

Mo tagata matutua ua matutua le skeletal development, 70 kg e masani ona faʻaaogaina e fai ma laina vaeluaga. Mo i latou e i lalo ifo o le 70 kilokalama, e fautuaina e momoe i luga o se faʻamaʻi vaivai, ma mo i latou e sili atu i le 70 kilokalama, e sili atu le malosi o le matai. E mafua ona o tagata e eseese faʻavae mamafa e iai manaʻoga eseese mo le lagolago faʻamaʻi, ma e naʻo le mauaina o le lagolago sili ona talafeagai ma mamana mo le tino e mafai ai ona tausia le curvature masani o le physiological, ina ia ausia ai se tulaga lelei pepelo.


O le SYNWIN mattress e mafai ona faigofie ona talia foliga o lou tino ma lagolagoina lou mamafa i se auala paleni, ina ia oʻo ina e taoto faʻamafola, o le tuasivi e faʻatumauina le tulaga saʻo sili ona toʻa, o le puimanava o loʻo malolo, ma o le tui e faʻatumauina le masani o le physiological curvature, ina ia e mafai ona punou vaega uma o le tino. Ia i ai i se tulaga to'afilemu ma mautinoa lelei le moe.


Faamatalaga Faavae
  • Tausaga Faavae
    --
  • Pisinisi Pisinisi
    --
  • Atunuu / Itumalo
    --
  • Alamanuia autu
    --
  • Oloa autu
    --
  • Tagata auai
    --
  • Aofai tagata faigaluega
    --
  • Tausaga Taua Taua Taua
    --
  • Auina atu i fafo maketi
    --
  • Galulue faatasi
    --

Lafo lau fesili

Filifili seisi gagana
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gagana nei:Faasamoa