Pandhuan lengkap kanggo tuku kasur kanggo macem-macem klompok wong

2022/06/14

Penulis: Sinwin-Produsen kasur

1. Keluarga bayi: Sing paling penting yaiku ambegan. Balung bayi sing anyar banget alus, lan 70% wektu ana ing amben. Kasur sing apik bisa mbantu balunge tuwuh kanthi sehat, mula wong tuwa sing enom Iku wicaksana banget yen kita milih kasur bayi sing apik. Ana rong jinis kasur bayi ing pasar: spons lan spring. Bahan spring luwih awet tinimbang bahan spons, lan jumlah giliran ing kasur bakal luwih akeh, lan kasur spons digawe saka poliester, saengga bakal luwih entheng tinimbang kasur spring, nanging ora ketompo materi apa wae, pinggiran. saka kasur kudu Ana bolongan ventilasi, lan nalika milih kasur umpluk, priksa manawa Kapadhetan dhuwur.

2. Kulawarga siswa: pangayoman gulu iku penting banget. Remaja ana ing tahap pangembangan fisik, lan awak banget plastik. Utamane sajrone periode kasebut, perhatian kudu dibayar kanggo proteksi spine serviks. Umume wong tuwa milih nyenengake anak-anake kanthi sinau sing abot. Kasur sing empuk bisa nggawe anak turu kepenak lan kepenak. Kaya sing wis dingerteni kabeh, kasur sing alus ora mesthi apik kanggo awak bocah. Kekerasan kasur beda-beda saben wong. Kakehan utawa alus banget bisa ngrusak kelengkungan fisiologis balung mburi. Pancen ora salah milih kasur miturut dhuwur, bobot lan wujud awak.

Para wong tuwa luwih becik nggawa anak-anake menyang toko, supaya bisa nemu rasa nyaman saka kasur, banjur komunikasi karo bocah kasebut kanthi wajar lan nggawe pilihan sawise ngerti materi kasur kanthi rinci. Kasur sing cocok nglindhungi utomo serviks lan ningkatake pangembangan. 3. Buruh kantor: Kenyamanan bisa dipercaya. Pegawe kantor ngalami tekanan kerja sing gedhe. A nomer owahan saka wong wis kapapar radiation komputer kanggo dangu. Dheweke biasane turu ing wayah wengi lan ngalami insomnia. Sajrone wektu, utomo serviks, endokrin, lan masalah ati bisa kedadeyan.

Malah luwih penting kanggo milih kasur sing nyaman kanggo nggawe turu sing berkualitas. Saiki ana kasur busa memori ing pasar, sing bisa ngurai lan nyerep tekanan awak manungsa, ngganti kekerasan awak miturut suhu awak manungsa, kanthi akurat mbentuk kontur awak, nggawa tekanan tanpa tekanan. , lan ing wektu sing padha menehi dhukungan sing efektif kanggo awak, pindhah menyang kerja Kulawarga bisa milih kasur saka bahan iki, lan ngrasa yen turu ing kono kaya ngambang ing mega sing ngambang, supaya sirkulasi getih kabeh awak lancar. , nomer ngowahi liwat suda, lan iku gampang kanggo tiba asleep. Ana akeh banget merek lan jinis kasur umpluk memori ing pasar, lan Kapadhetan dhuwur iku salah siji saka ciri paling gampang dibedakake saka bahan umpluk memori apik. Kapadhetan duwe pengaruh gedhe ing kinerja busa memori, lan kudu digawa ing tangan. ngrasa.

Kajaba iku, pilihan saka kasur uga kudu ditemtokake adhedhasar dhuwur lan wangun awak dhewe, lan sampeyan ora bisa wuta covet katon. 4. Tiyang sepuh : Ojo lelembut. Wektu turu sing cendhak lan kualitas sing kurang minangka kebingungan akeh wong tuwa. Kajaba iku, wong tuwa rentan nandhang osteoporosis, ketegangan otot lumbar, nyeri pinggul lan sikil lan masalah liyane, mula ora cocog kanggo turu ing amben sing empuk.

Umumé, luwih becik wong tuwa sing lara jantung turu ing amben sing atos, nanging wong tuwa sing cacat balung mburi ora bisa turu ing amben sing atos. Kasur khusus kanggo turu gumantung ing kahanan dhewe. Umumé, amben sing cocog kanggo wong tuwa kudu njaga awak manungsa ing posisi supine, njaga lordosis fisiologis normal saka tulang punggung lumbar, lan ora mbengkongake tulang belakang lumbar, supaya anggere minangka kasur kanthi kekerasan tartamtu. Nalika milih kasur kanggo wong tuwa, sampeyan kudu ngalami langsung. Akeh bisnis ing pasar nggunakake spanduk khasiat perawatan kesehatan, nanging efek kasebut ora apik kaya sing diarani. Mulane, sampeyan kudu ati-ati nalika milih kasur.

Kasur sing alus banget bakal kenthel nalika wong turu, ngganti lengkungan normal saka balung mburi manungsa, nyebabake mbengkongake utawa twisting balung mburi, ngencengi otot lan ligamen sing relevan, lan ora entuk istirahat lan istirahat sing cukup kanggo a dangu. Iki nyebabake rasa nyeri punggung lan nyeri sikil. Wong sing turu ing kasur sing atos banget mung nandhang tekanan ing papat sirah, mburi, bokong lan tumit. Awak liyane ora digandhengake kanthi lengkap, lan balung geger ana ing kahanan kaku lan tegang, sing ora bisa ngidini balung mburi istirahat lan otot ngendhokke Efek tangi lan isih kesel. Turu ing kasur kaya iki nganti suwe bisa nyebabake ketegangan serius ing otot lan tulang belakang lan ngrusak kesehatan.

KONTAK KAMI
Cukup kanggo syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.
Kirimake priksaan sampeyan

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
繁體中文
简体中文
русский
Português
한국어
日本語
italiano
français
Español
Deutsch
العربية
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa