Range Produk Premium
Kabeh mau diprodhuksi miturut standar internasional sing paling ketat. Produk kita wis ditampa saka pasar domestik lan manca.
Dheweke saiki akeh ngekspor menyang 200 negara.
  • 2007 taun
    2007 taun
    Madeg ing
  • 80000M²
    80000M²
    Pabrik
  • 700+
    700+
    Buruh
  • 1600M²
    1600M²
    Showroom
  • 60000PCS
    60000PCS
    Kasus sukses
  • 25 dina
    25 dina
    pesenan akeh

PRODUK UTAMA

Minangka profesionalProdusen kasur China, Synwin, nyedhiyakakekasur custom, kasur spring saku, kasur spring bonnell,kasur spring terus meneruslsp.

Synwin, pemasok kasur profesional - Kasur kita akeh digunakake kanggo toko eceran, supermarket, grosir, distributor lan proyek hotel bintang dll. 

100% Pabrik langsung adol-Ora ana perantara sing nggawe prabédan, ngirit biaya, lan mbantu sampeyan entuk rega sing luwih kompetitif

15 taun njamin sistem spring, Luwih saka comfort. Turu wengi sing apik diwiwiti kanthi kasur sing bener.

Gambar desain gratis kanggo pelanggan online, Mbantu sampeyan marketing kanthi cepet.

 

 

  • 2021 New Pocket coil Kasur teka
    2021 New Pocket coil Kasur teka
  • New pillow top kasur nerbitake
    New pillow top kasur nerbitake
  • Pack karo mesin Roll munggah
    Pack karo mesin Roll munggah
  • 3 zona inti spring kanthong ing gudang
    3 zona inti spring kanthong ing gudang

MITRA SYNWIN

Minangka produsen kasur China 15 taun, Synwin wis nyedhiyakake pelanggan global kanthi kualitas sing paling apik kanthi rega pabrik sing kompetitif,

Supplier kasur Synwin wis diwenehi afirmasi dhuwur saka pelanggan kasur saka njero lan njaba. Kita nampa kasur khusus, ukuran apa wae, anggaran apa wae, pola apa wae kasedhiya. Synwin Nyedhiyakake komponen menyang Serta domestik, Sealy, Kingkoil, Slumberland lan merek internasional liyane sing misuwur luwih saka 4 taun. kualitas produk wis Highly dikenali dening kita pelanggan.

PUSAT INFO

Synwin bisa ngasilake kasur khusus, kasur spring saku, kasur spring bonnell lan kasur spring terus menerus,kasur hotel etc. Kene nyedhiyani sampeyan kitaprodusen kasur warta perusahaan, kasur desain anyar, pola anyar, lansupplier kasur informasi anyar. Ing kene, sampeyan bisa ndeleng introduksi pabrik, budaya perusahaan, tim penjualan, lan gambar produk nyata.

Waca sawetara menit kanggo ngerteni luwih cepet babagan Synwin! 

Pilih basa liyane
English English 繁體中文 繁體中文 简体中文 简体中文 русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa